Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy 15 évesen még...

Normális, hogy 15 évesen még így érzek?

Figyelt kérdés
Nem állítom, hogy egy visszahúzódó, átlagos lány lennék. (Hard rock-ot hallgatok, kiszaggatott gatyákat hordok, van pár szegecses karkötőm, de azért nem vagyok kinézetre "full rocker".) Gyakorin is olvasom, hogy páran a koromban festik a hajukat, piercingjük van (nem vagy benne biztos, hogy így kell írni), mások meg szeretnék ezeket. Az tény, hogy nekem is tetszik, de még fiatalnak érzem magam. Húsvét körül anya megengedte, hogy legyen egy piros csík a hajamban. Úgy érzem, a koromban ennél több nem kell. Páran már mondták nekem, hogy "lazítsak már, nem vagyok 10 éves". Hát nem tudom. Szerintem az ilyenek a nemi élettel együtt még várhatnak. Most én vagyok a fura???

2013. júl. 2. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hűűűűű!!!!

Te egy NAGYON is normális, helyes lány vagy. A hajfestéstől és a piercingtől egy 15 éves sem fog felnőttebbnek látszani, sőt... Nagyon gyorsan fel fogsz nőni, ez a pár év hamar eltelik, örülj hát a "tini-kornak" úgy, ahogy TE látod jónak. Jó volt olvasni, hogy egy ennyi idős fiatal ilyen normális gondolkodású. Minden jót neked!

egy 33 éves 2 gyerekes anyuka

2013. júl. 2. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
nem, jól gondolkozol. Mindenki más, nekik az kell neked nem, nem maradsz le semmiről. Ök viszont kiéghetnek idő elött.
2013. júl. 2. 18:10
 3/8 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval.
2013. júl. 2. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy fura, én 17 éves vagyok és most mondta anya, hogy na jó befesthetem a hajam. Ezt még féléve hoztam fel, szóval már nem akarom azóta, de normális vagy, igen!:) Nagyon is!
2013. júl. 2. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
hát...szerintem ezt csak akkor lehet megmondani,ha látunk egy képet rólad,vagy látjuk,hogy hogyan viselkedsz. Stílusra én is ilyesmi vagyok,mint te,(14/L) és a pc-t kb. 16-17 éves koromra tervezem,a hajfestést is kb.,bár lehet,hogy arra hamarabb is sor kerül. Egyébként szerintem egy normális 15 éves nem akar még pc-t. A nemi élet pedig egyértelmű,hogy korai még...szerintem a normális a 18-19éves kor erre a dologra,persze ha valaki nagyon szerelmes,hát csinálja... De így látatlanban azt tudom neked mondani,hogy nem,nem te vagy fura,hanem ez az egész k.baszott társadalom. És teljesen normális,sőt példás,hogy így vélekedsz :)
2013. júl. 2. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már! Éppen Te gondolkozol normálisan!
2013. júl. 3. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jééé, már komolyan azt hittem, egyedül maradtam az ilyen nézeteimmel a nagyvilágban!:DDD

Én is 15 éves vagyok, de általában nyuszinak nyilvánítanak ki amiatt, mert nem minden hétvégén az árokban találnak, meg azok miatt is, amiket leírtál.:D Szóval szerintem minden oké, ha te így érzed jól magad, akkor az a jó neked.;)

2013. júl. 3. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, megint egy olyan kérdés, ahol a tini korban lévő nőnemű kérdező azt akarja hallani hogy ő mennyivel okosabb az átlagnál hogy így gondolkozik.
2013. júl. 4. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!