Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én érzek így?

Csak én érzek így?

Figyelt kérdés
Kicsit már várom az iskolát. Hogy a tanárok agyára menjünk, hogy minden normális legyen... mikor kikapjuk a brutálisan rossz dolgozatokat.:D Meg ilyesmi. Persze szeretek itthon lenni, meg jó már egy kis nyugi a sok tanulás után, de én biztos nem fogok bánkódni, ha el kezdődik az iskola. (mondjuk 7.osztályt kezdem, szóval elég nehéz lesz.:D). Természetesen az ismerőseim közül senki nem érez így.xddd Van olyan, aki még várja az iskolát?:D

2013. júl. 17. 07:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én most leszek 8. osztályos :D És kicsit én is várom,de csak azért,hogy kikészítsük a tanárokat :P Meg,hogy leballagjak és menjek innen el a p@csába :DD
2013. júl. 17. 07:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt már én is várom.:D Megyek Pestre gimibe, ha addig tartom a jó átlagom.:D
2013. júl. 17. 07:53
 3/17 anonim ***** válasza:
47%
Az, hogy hobbitok a tanárok agyára menni, egyáltalán nem normális dolog. Inkább szomorú és szánalmas. Az, hogy mások idegesítése a hobbitok, sokat elmond a jellemetekről, a nyár maradék felében ezen elgondolkodnék, hogy milyen ember is vagyok én, ha mások kínzásában lelem örömöm.
2013. júl. 17. 08:18
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem kell véresen komolyan venni. Amúgy én meghúzom magam órán, nem pofázok, inkább a többiek. 31-en vagyunk, valaki mindig kihúzza a gyufát. Mindegy, én az iskolát nem azért várom, hogy idegeljem a tanárokat...xddd Csak van, amikor két ember üvöltözik egymással, és még a tanár sem tudja leállítani őket... mindig csak pár ember pofátlankodik, még is minket utálnak a legjobban a tanárok (na jó, az túlzás, de velünk nagyon ki van a hócipőjük.xd)
2013. júl. 17. 08:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyesmit érzek. Emlékszem, a 8. osztályt nagyon vártam, hasonló terveink voltak, tanárkikészítés, stb. Arra nem gondoltunk, hogy egyszer vége lesz, mert nagyon jó társaság voltunk, kivéve 1-2 kívülállót, az ő véleményük meg senkit se érdekelt, csak széthúzták volna a csapatot.

Most, hogy elballagtunk, nem várom már annyira a sulit. Persze, sokkal jobb lesz, mert új embereket ismerek meg, és azt tanulhatom végre, ami érdekel, de úgy érzem kevés időt töltöttem el a régi barátokkal, és ezt egy nyár alatt nem lehet pótolni.

2013. júl. 17. 09:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Valahol megértelek, bár nálam ez az érzés nem szokott sokáig tartani. Igazából csak azt várom, hogy új tanév, év elején diákigazgató-választás, új arcok az iskolában, kivel mi történt, mennyit változott. De ez pár hétig tart, utána minden csak dolgozatok, nyelvvizsga, továbbtanulás, mivel már a 10.-et kezdem. Fakultációt is kell majd választani.

Nem rossz ez a semmittevés, de ha néha pár napra eltűnhetnék a felelősségek alól és csak sorozatokat nézhetnék évközben, akkor lehet azt választanám.

15/L

2013. júl. 17. 09:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, én is tökre várom már! :D Fogalmam sincs miért, mert tök jó a nyaram, nyaralok, pihenek, barátokkal találkozom, de valahogy hiányzik a suli. Az ottani emberek, a rendszeresség, hogy be kell járni, a programok, és legfőképp az irodalom órák. :O

16L (11.-be megyek :))

2013. júl. 17. 09:44
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2013. júl. 17. 12:13
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
3as.. Julcsi te vagy az??
2013. júl. 17. 13:39
 10/17 anonim ***** válasza:
en is most kezdemba 8at hatosztalyos gimiben,es mar varom mert nagyon jo osztalyom van tele pletykakkal es izgalmakkal es ez a porges ugy hianyzik igy nyaron,most tok uncsi VAROM A SZEPTEMBERT!!!! bocsi az ekezetek miatt,telefonrol irtam:))))
2013. júl. 17. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!