Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért érzek így?

Miért érzek így?

Figyelt kérdés
Egyszerűen gyűlölök emberek közé menni, és sajnos nem tudom, hogy miért. Egyre gyakrabban érzem azt, hogy utálok közéjük menni, mert engem figyelnek, hogy hogy nézek ki stb. Persze tudom, hogy ez óriási baromság, mert pont leszarnak engem, de akkor is így érzek valamilyen oknál fogva... Mindennap leviszem a kutyámat, és sokszor egyenesen félek, hogy mi lesz velem köztük. Amikor kisebb voltam, nem volt semmi olyan eset, amitől ilyen érzelmeim lennének az idegenek iránt, igaz egy-két eset volt, amikor egy buszon kinevetett pár kamasz, és az nagyon rosszul esett nekem akkor, mert nem értettem, hogy mi volt rajtam olyan nevetséges? Természetesen mai fejjel már nem érdekelnek azok az esetek, de lehet, hogy pont azok miatt érzek így? Nagyon nem érzem így jól magam! :( Tudnátok tanácsokat adni, hogy hogyan érezhetném jobban magam az emberek között? A válaszokat előre is köszönöm! 15/L
2013. jún. 15. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Senki se azért van az utcán, hogy más embereket figyeljenek, kielemezzenek, hanem azért mert valami dolguk van. Senki se nézi a másikat, mindenki megy a dolgára, intézi az ügyeit. Ezt vésd bele a fejedbe, ahogyan te is írtad, mindenki "pont leszar" téged.:D Engem egyébként nem nagyon szokott érdekelni az utcán lévő emberek véleménye, mindenki azt gondol amit akar.

Egyébként a kinézeteden nincs semmi ami miatt megbámulnánák, gondolok itt az öltözködésre, hajviseletre, testalkatra, viselkedésre meg ilyenekre?

16/f

2013. jún. 15. 22:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a választ! :) Azt én is tudom, hogy az utcán pont nem engem fognak nézni/kielemezni, de valami miatt mégis így érzek... Szerintem nekem is pont le kéne szarnom mások véleményét, de egyszerűen ez nem megy... Mindig is érdekelt, hogy vajon mit gondolnak rólam az emberek, ami tudom, hogy egy nagy hülyeség... Úgy gondolom, hogy semmi olyan dolog nincs rajtam ami miatt megbámulnának, szerintem normálisan öltözködöm, a hajam is ápolt, a testalkatom normális... Úgyhogy nem tudom, hogy mégis miért érzek így?
2013. jún. 16. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
"Tudnátok tanácsokat adni, hogy hogyan érezhetném jobban magam az emberek között?"Például legyél többet emberek között,barátokkal,"szokd meg" őket,vagy ilyesmi.:))Remélem segítettem.:))
2013. jún. 16. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, majd megpróbálom "megszokni" őket valahogy. :) Mármint, hogy próbálok majd egyre többet kimozdulni a barátaimmal, és így hátha megszokom őket előbb-utóbb... :) Lehet, hogy azért is érzek így, mert eléggé ritkán mozdulok ki, pl. amikor leviszem a kutyámat sétálni, vagy ha elhívnak a barátaim valahova... Köszönöm a választ! :)
2013. jún. 16. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!