Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jó így, örülnétek...

Szerintetek jó így, örülnétek ilyen életnek?

Figyelt kérdés

17éves leszek 1 hónap múlva 3éve cigizek, szüleim nem tudják, néha buliba iszok is nem sokat, de 1-2sör lemegy, nyáron és most is magamban laktam, mert mindenki úgy dolgozik h. messze és ott laknak... Most van 2motorom az egyik 200ezret ér a másik 80ezret ér, most fogom elcserélni őket egy Opel Astrára, ha anyukám bele egyezik, mert nem sokára meglesz a jogosítványom... Tanulás nem megy nagyon jól, de a kettes megvan/meglesz remélem.

Akárhova elengednek, pénzt adnak amennyit tudtak sajnos nem vagyunk gazdagok. Akármeddig kint lehetek este, persze hétköznap nem nagyon szoktam kimenni suli miatt, tehát oda megyek, ahova akarok, addig ameddig akarok, csak az a lényeg h. Tudják h. Hol vagyok meg telon mindig tudjanak hívni

Többi hasonló korú: örülnétek ilyen életnek, mint nekem van????

Szülők ti engednétek a gyereketeknek ezeket????

Elmondjam h. Cigizek??????????????

2009. okt. 20. 00:21
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim válasza:
Szánalmas kis csicska vagy!!Idejössz verni a faszod..Elhiheted hogy rajtad kívül még jópáran megtehetnék...De azok felnőtt fejjel gondolkodnak nem úgy mint te!!
2010. jan. 8. 14:20
 52/52 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem örülnék neki. Ha cigiznék, megmondanám nekik, de úgyse fogok cigizni.

A motort le se sząrom, nem értem, h mi oylan jó benne...

SAJNOS nem vagytok gazdagok? Írtad, h ezt csinálhatsz, emg azt csinálhatsz, de azért még gazdag is akarsz lenni...Én nem utasítanám el, de nem is az a legnagyobb álmom, h sok pénzünk legyen.

Szal én nem örülnék neki.

2010. máj. 14. 17:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!