Szerintetek jó így, örülnétek ilyen életnek?
17éves leszek 1 hónap múlva 3éve cigizek, szüleim nem tudják, néha buliba iszok is nem sokat, de 1-2sör lemegy, nyáron és most is magamban laktam, mert mindenki úgy dolgozik h. messze és ott laknak... Most van 2motorom az egyik 200ezret ér a másik 80ezret ér, most fogom elcserélni őket egy Opel Astrára, ha anyukám bele egyezik, mert nem sokára meglesz a jogosítványom... Tanulás nem megy nagyon jól, de a kettes megvan/meglesz remélem.
Akárhova elengednek, pénzt adnak amennyit tudtak sajnos nem vagyunk gazdagok. Akármeddig kint lehetek este, persze hétköznap nem nagyon szoktam kimenni suli miatt, tehát oda megyek, ahova akarok, addig ameddig akarok, csak az a lényeg h. Tudják h. Hol vagyok meg telon mindig tudjanak hívni
Többi hasonló korú: örülnétek ilyen életnek, mint nekem van????
Szülők ti engednétek a gyereketeknek ezeket????
Elmondjam h. Cigizek??????????????
Hát nem is tudom. A ciginek nem örülnék meg a piának sem, a tanuláson lehet javítani. De gondolom azokat a motorokat nem semmiből szerezted, így ez már valami. Örülnék ha én is tudnék ilyet összehozni. Elfogadnék egy ilyen életet, kivéve a cigi meg a pia. Ez egy olyan élet amiből lehet még jobbat csinálni. Bár így sem szigorúak a szüleim.
18L
Köszi a választ :) Csak anya engedje meg az autót csak annyi kell h. elválalja h. fizeti a biztosítást, ma délután jön haza, csak sikerüljön :)
Opel Astra 1.6 GSi Sport futómű sport légszűrő kipufogó és stb, de jó lenne...
Én biztos, hogy mindent el fogok követni azért hogy a gyerekemből jó tanuló legyen és ne dohányozzon. Szerintem a szüleid baromira nem törődnek veled és lehet hogy ez neked most jó, de ha a saját lábadra kell majd állnod kettes átlaggal nem sok munkalehetőséged lesz.
Én örülök annak hogy anyukám nem így nevelt mint ahogy te élsz, nevelődsz.
30/N
De most a jó oldalát nézem megtanultam ön álló lenni elátommagamat teljesen, sztem nem vagyok rossz gyerek sem...
de elfogadom a véleményedet.. Köszönöm a válaszodat.
nem örülnék. Jó dolog a szabadásg, csak így lamradtál mindarról amit egy meleg, biztonságot adó családi fészek jelent. Ahová bármikor visszamehetsz, meghallgatják mi bajod, egy biztonségos zug, ahová elhúzódhatsz a világ elől ha akarsz. Én agy látom. Ha nincs igazam, akkor az csak jó. És azért a nagy szabadságban még igényed van arra, hogy a szüleid elfogadjanak, ugyanis félsz, hogy mit szólnak a cigihez. Zavar és egyben szeretnéd is törődjenek veled. Hogy valaki azt mondja ne cigizz!
Ne cigizz!
01:17
mi lenne vele? nem csak diplomás irodai munka létezik, sőt, lassan diplomásokból Dunát lehet rekeszteni, míg jó szakmunkás alig van
01:29
Na de alig kettes jegyekkel szerinted milyen szakmunkás lenne belőle??Én olyan vízszerelőt be nem engednék a lakásomba, aki épp kettessel átcsúszott a szamai gyakorlatán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!