Szerintetek jó így, örülnétek ilyen életnek?
17éves leszek 1 hónap múlva 3éve cigizek, szüleim nem tudják, néha buliba iszok is nem sokat, de 1-2sör lemegy, nyáron és most is magamban laktam, mert mindenki úgy dolgozik h. messze és ott laknak... Most van 2motorom az egyik 200ezret ér a másik 80ezret ér, most fogom elcserélni őket egy Opel Astrára, ha anyukám bele egyezik, mert nem sokára meglesz a jogosítványom... Tanulás nem megy nagyon jól, de a kettes megvan/meglesz remélem.
Akárhova elengednek, pénzt adnak amennyit tudtak sajnos nem vagyunk gazdagok. Akármeddig kint lehetek este, persze hétköznap nem nagyon szoktam kimenni suli miatt, tehát oda megyek, ahova akarok, addig ameddig akarok, csak az a lényeg h. Tudják h. Hol vagyok meg telon mindig tudjanak hívni
Többi hasonló korú: örülnétek ilyen életnek, mint nekem van????
Szülők ti engednétek a gyereketeknek ezeket????
Elmondjam h. Cigizek??????????????
Aha..
Papa milyen gépet veszel te 280 ezerből?
És ki fogja fenntartani? Te a 3es átlagoddal?
na ne röhögtess
Szia! Kedves kérdező. Nem tudom milyen kapcsolatban vagy a szüleiddel, hogy nem veszik észre rajtad, hogy dohányzol. Ha 3 éve teszed, akkor gondolom nem napi 2 szálat szívsz.
Az dicséretes, hogy nem vagy elszállva magadtól teljesen, de azért ez nem neked köszönhető, hanem a szüleidnek. Gondolom azért ők is húztak határokat kisebb korodban, aminek most van meg az eredménye. Amúgy, ha leteszed a cigit, akkor akár te is fizetheted a kötelezőt, meg a súlyadót. Az lenne csak az igazi előrelépés, hisz áldozatot hoznál azért, hogy a szüleidnek ne kelljen.
Sok sikert neked az életben.
Én nagyon szomorú lettem volna, ha így lettem volna nevelve. Persze 17 évesen nekem is ez volt az álmom. De most már, hogy van saját gyerekem, kicsit fordult a kocka. Nálam, ha nincs kész a lecke és nem tanult, akkor nem mehet sehova. Persze fel is kell mondania.Ha valamit nem úgy csinált, ahogy kellett volna, akkor büntetés van: nincs számítógép és nincs TV.
Valamit valamiért.Ha tanult, mehet, de időre haza kell jönni. nincs mese, a szabályokat be kell tartani...
De szarok vagytok, nem ismer, engem senki nem tudja, mire vagyok képes én mire nem 280ezerből olyan Opel astrát veszek h. Beszarsz, mondjuk, van ott a pénzen kívül más is, de az .... :D
meg mi az h. Nem lenne jó ilyen élet??
am meg, ha akárki itthon van, akkor is addig megyek, meg oda ahova akarok és egyáltalán nem szarnak rám a szüleim csak tudják h. 17évesen már nem nagyon kell korlátozni semmiben...
Van egy haverom most lesz 18 és még mindig megmondják neki h. Mikorra mennyen haza, nekem nem mégse vagyok drogos és alkoholista vele ellentétben, aki mindig füvezik és iszik, amikor tud ennyit az egészről.
Már ne haragudj, de te kérdezted!!!
Arról nem tehetünk hogy nem tetszenek a válaszok.
Inkább egy jó motor mint egy szar kocsi, én nem vették 280ért autót.
Egy normális kocsi legalább 600.000.
Am motorral is be lehet menni a városba, a telet meg ki lehet bírni motor nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!