Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jó így, örülnétek...

Szerintetek jó így, örülnétek ilyen életnek?

Figyelt kérdés

17éves leszek 1 hónap múlva 3éve cigizek, szüleim nem tudják, néha buliba iszok is nem sokat, de 1-2sör lemegy, nyáron és most is magamban laktam, mert mindenki úgy dolgozik h. messze és ott laknak... Most van 2motorom az egyik 200ezret ér a másik 80ezret ér, most fogom elcserélni őket egy Opel Astrára, ha anyukám bele egyezik, mert nem sokára meglesz a jogosítványom... Tanulás nem megy nagyon jól, de a kettes megvan/meglesz remélem.

Akárhova elengednek, pénzt adnak amennyit tudtak sajnos nem vagyunk gazdagok. Akármeddig kint lehetek este, persze hétköznap nem nagyon szoktam kimenni suli miatt, tehát oda megyek, ahova akarok, addig ameddig akarok, csak az a lényeg h. Tudják h. Hol vagyok meg telon mindig tudjanak hívni

Többi hasonló korú: örülnétek ilyen életnek, mint nekem van????

Szülők ti engednétek a gyereketeknek ezeket????

Elmondjam h. Cigizek??????????????

2009. okt. 20. 00:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
68%

IQ bráner:

280.000-ből te maximum RONCSOT veszel. Egy 15 éves széthajtott Astrát, aminek rohad az összes karosszériaeleme.

De súgok még egy kicsit, mert látszik, hogy teljesen fogalmatlan vagy:

Van ott még:

- átírási költség

- új zöldkártya (minden bizonnyal évente, mert ÖREG)

- valószínleg nemsokára, de legkésőbb 1-2 éven belül új műszaki vizsga

- Biztosítást kell rá fizetned (esélyes a ~30 ezer forint / év, sőt akár a több is mivel kezdő vezető vagy + első autó)

- Súlyadót kell fizetned, ami egy 100 LE-s autónál 16.000 / év...

- Teljes olajcsere + olajszűrőcsere

- Légszűrőcserék

És 100 megtett km 3000 forint benzin + kb 100 ft egyéb költség (kipó alkatrészek, mint a gumi kopása pl.)

Ez így alhangon CSAK az indulásnál 150.000 és már 430-nál járunk. Kigazdálkodod a zsebpénzedből?

Úgyhogy ne legyél hülye és örülj annak, amid van...

2009. okt. 28. 11:01
 32/52 A kérdező kommentje:

Látom sok az értetlen leírom az egészet van két motorom az összesen ér 280ezret, van egy traktor is az ér 250ezret

ez ha nem tévedek akkor 530ezer, fiztek még 60ezer kp-t tehát eddig 590ezer hoppá olyan kocsim van h. beszarnátok... átíratni nem kell mert üzemben tartóival lesz nah iq bajnokok :D a kötelezőt meg megbeszéltem anyámmal h. fizeti negyed évente 10ezer meg a sújadót meg csak össze szedem egy évere azt a 10 ezret am az autó meg nem 100LE hanem 160 :) és ismerőstől lesz másnak 800alatt nem adná...

2009. okt. 28. 15:41
 33/52 A kérdező kommentje:
IQ bráner mehetsz a levesbe
2009. okt. 28. 15:41
 34/52 A kérdező kommentje:
Lehet h. a szar 15éves széthajtott roncsommal aminek egyébként semmi baja még rozsda sincs rajta az anyádék új Suzuki-át úgy ott hagynám vele h. a szemed felakadna. Mert te tutsz ugatni, mert anyádék mindent a segged alá teszenk csak gondolkozni nem tutsz mert csicska vagy iq ge-ci
2009. okt. 28. 15:46
 35/52 anonim válasza:
68%
Hülyegyerek gondolj bele hogy ha másnak 800.000é adja akkor mi a haszon neki ha neked 280.000é kínálja????Ez nekem k.rva gyanús....De nem is érdekel csak kiakadtam rajtad..Te nem vagy más mint apuci elkényeztetett kis csicska kisfia??És miből tankolod??Édasanyád fizetéséből??Hú de nagy gyerek vagy!Nagyon vagány!!Erre aztán buknak a csajok!Szánalmas vagy!És vissza írhatsz akármit az én szemeben akkor is egy kis csicska maradsz:D:D
2009. okt. 28. 21:23
 36/52 anonim válasza:
68%
Ja bocsi meg még annyi hogy ha ilyen kemény vagy meg neked senki nem mondja meg otthon hogy mit csináljál akkor miért nem gyújtasz rá apád előtt??Akkor már nem vagy kemény??Meg még a kocsi rozsdásodásáról anniyt hogy te azt nem fogod látni mert nem lász bele a motorba akkora zseni meg nem vaqy hogy szétszedjed....
2009. okt. 28. 21:25
 37/52 anonim ***** válasza:
66%
Egyszer már írtam, a legelején még védtelek, de egyre inkább úgy jön le, mintha tényleg csak nagyzolni szeretnél azzal milyen jó életed van... Azt mondod nem tesznek alád semmit, még is mindent a szüleid fognak a kocsid után fizetni, ahogy gondolom a benzint is, és a cigidet sem a saját keresetedből veszed. (Traktor saját?) Tudod... akár beszólsz akár nem, teljesen mindegy. Nekem is hasonló életem van mint neked, de nem várom el a szüleimtől, hogy azért tartsanak fenn nekem egy kocsit, mert én lusta vagyok buszozni. Ha szerinted annyira jó életed van, akkor örülj neki, oszd meg a barátnőddel ha van, de ne írogass ide, ha nem is vagy kíváncsi a véleményekre! Én szeretek így élni, viszont visszaélni a szüleim jóindulatával abszolút nem tudnék SOHA! 19/L
2009. okt. 28. 23:05
 38/52 anonim válasza:
53%
Nagyon nagy gyerek vagy....Nekem van saját házam meg 3,5 millkás autóm a saját fizetésemből minden és én sem verem itt a f.szomat!!
2009. okt. 29. 00:27
 39/52 anonim ***** válasza:
53%
Ő még kisfiú! Azért csinálja. A barátai már biztosan megszokták , már nem érdekli őket, ezért ide irja.
2009. okt. 29. 07:36
 40/52 anonim ***** válasza:
66%

Ja, hogy majd anyuci kifizeti? Meg haver megszponzorál? wehehehe

Te is teszel majd bele valamit, amiért "megdolgoztál"?

kis csicska

2009. okt. 29. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!