Szerintetek jó így, örülnétek ilyen életnek?
17éves leszek 1 hónap múlva 3éve cigizek, szüleim nem tudják, néha buliba iszok is nem sokat, de 1-2sör lemegy, nyáron és most is magamban laktam, mert mindenki úgy dolgozik h. messze és ott laknak... Most van 2motorom az egyik 200ezret ér a másik 80ezret ér, most fogom elcserélni őket egy Opel Astrára, ha anyukám bele egyezik, mert nem sokára meglesz a jogosítványom... Tanulás nem megy nagyon jól, de a kettes megvan/meglesz remélem.
Akárhova elengednek, pénzt adnak amennyit tudtak sajnos nem vagyunk gazdagok. Akármeddig kint lehetek este, persze hétköznap nem nagyon szoktam kimenni suli miatt, tehát oda megyek, ahova akarok, addig ameddig akarok, csak az a lényeg h. Tudják h. Hol vagyok meg telon mindig tudjanak hívni
Többi hasonló korú: örülnétek ilyen életnek, mint nekem van????
Szülők ti engednétek a gyereketeknek ezeket????
Elmondjam h. Cigizek??????????????
IQ bráner:
280.000-ből te maximum RONCSOT veszel. Egy 15 éves széthajtott Astrát, aminek rohad az összes karosszériaeleme.
De súgok még egy kicsit, mert látszik, hogy teljesen fogalmatlan vagy:
Van ott még:
- átírási költség
- új zöldkártya (minden bizonnyal évente, mert ÖREG)
- valószínleg nemsokára, de legkésőbb 1-2 éven belül új műszaki vizsga
- Biztosítást kell rá fizetned (esélyes a ~30 ezer forint / év, sőt akár a több is mivel kezdő vezető vagy + első autó)
- Súlyadót kell fizetned, ami egy 100 LE-s autónál 16.000 / év...
- Teljes olajcsere + olajszűrőcsere
- Légszűrőcserék
És 100 megtett km 3000 forint benzin + kb 100 ft egyéb költség (kipó alkatrészek, mint a gumi kopása pl.)
Ez így alhangon CSAK az indulásnál 150.000 és már 430-nál járunk. Kigazdálkodod a zsebpénzedből?
Úgyhogy ne legyél hülye és örülj annak, amid van...
Látom sok az értetlen leírom az egészet van két motorom az összesen ér 280ezret, van egy traktor is az ér 250ezret
ez ha nem tévedek akkor 530ezer, fiztek még 60ezer kp-t tehát eddig 590ezer hoppá olyan kocsim van h. beszarnátok... átíratni nem kell mert üzemben tartóival lesz nah iq bajnokok :D a kötelezőt meg megbeszéltem anyámmal h. fizeti negyed évente 10ezer meg a sújadót meg csak össze szedem egy évere azt a 10 ezret am az autó meg nem 100LE hanem 160 :) és ismerőstől lesz másnak 800alatt nem adná...
Ja, hogy majd anyuci kifizeti? Meg haver megszponzorál? wehehehe
Te is teszel majd bele valamit, amiért "megdolgoztál"?
kis csicska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!