Szerintetek jó így, örülnétek ilyen életnek?
17éves leszek 1 hónap múlva 3éve cigizek, szüleim nem tudják, néha buliba iszok is nem sokat, de 1-2sör lemegy, nyáron és most is magamban laktam, mert mindenki úgy dolgozik h. messze és ott laknak... Most van 2motorom az egyik 200ezret ér a másik 80ezret ér, most fogom elcserélni őket egy Opel Astrára, ha anyukám bele egyezik, mert nem sokára meglesz a jogosítványom... Tanulás nem megy nagyon jól, de a kettes megvan/meglesz remélem.
Akárhova elengednek, pénzt adnak amennyit tudtak sajnos nem vagyunk gazdagok. Akármeddig kint lehetek este, persze hétköznap nem nagyon szoktam kimenni suli miatt, tehát oda megyek, ahova akarok, addig ameddig akarok, csak az a lényeg h. Tudják h. Hol vagyok meg telon mindig tudjanak hívni
Többi hasonló korú: örülnétek ilyen életnek, mint nekem van????
Szülők ti engednétek a gyereketeknek ezeket????
Elmondjam h. Cigizek??????????????
A kérdéseidre a választ te tudod megadni ha őszintén magadba nézel, és nem kell feltétlenül ide megírnod, hiszen tudod te azt jól!
Nem véletlenül kérdezted, hogy más kortársad örülne-e ilyen életnek? Biztos van ebbe jó és rossz is. Azt hogy a mérleg nyelve nálad merre billen azt te érzed. Van akinek az a fontos, hogy együtt legyen a család, legyen közös program, megtudjon beszélni mindent a szülőkkel. Van akinek az életkori sajátosságok miatt a szabadság, a kortársak, stb. a fontos.
Az, hogy én mint szülő megengedném-e ezt a gyermekemnek: egyértelműen NEM! És nem csak szülőként, hanem gyermekjóléti szolgálat családgondozójaként is írom ezt! Sajnos sok negatív példa van előttem. Ez nem azt jelenti, hogy ez rossz, csupán nekem más az amit értéknek tartok.
Ugyanakkor ez a viselkedés, a leválásra való igény a szülőkről, stb. mind életkori sajátosság, ez a kamaszkorral együtt jár, természetes.
Elmondjad-e hogy cigizel? Csodálkoznék ha nem vették volna még észre, szerintem inkább arról van szó, hogy nem akarják észrevenni, szeretnék ha ez nem így lenne, és azt gondolják, ha nem tudnak róla konkrétan, akkor ez a probléma nem is létezik. Sajnos nem ez a jó szülői hozzáállás. ("homokba dugják a fejüket")
Ugyanakkor azt is gondolom, hogy te most jól érzed magad ebbe a helyzetbe, (de talán néha mégsem, és hiányzik valami, ami nem pénzért vehető meg).
Azért drukkolok, hogy sikerüljön a kocsibiznisz, de a szabadsággal felelősség is együtt jár, ne feledd!
Nagyon picike vagy még 17 évesen!
Tudod, senki sem írta, de 17 évesen arra kéne koncentrálnod, hogy helyesen írjál, meg hogy kisebb legyen az arcod!!!
Szerinted mid van neked? Szerintem SEMMID!
A motorok nem a tieid, legfeljebb apádé és most az ő vagyonukkal dobálózol! Fogd már fel, hogy egy olyan szuper astrával maximum a sírba hajtasz 17 évesen!
Legyen sokkal több alázatod az élet felé!
Az ilyenek tartatják el magukat apucival!
De majd írasd rá az autódra, hogy "apától kaptam a kettes átlagért"!
lécci-lécci, a kedvemért!
köszi!
Ja, és én a helyedben örülnék, hogy luk van a seggemen!
az osztálytársaid már biztosan sokszor megpróbálták szétrúgni!
hehehe
ár az első hozzászólókkal nem értek egyet...nem fogod ugy se megnézni hogy a szakember akit hivsz,hányassal vizsgázott szakmaibol.
Amugy meg hiába tanul vki kitünően ha nem tud elhelyezkedni.Legyen ügyes,értsen sokmindenhez,és jobb munkalehetőségei lesznek mint sok diplomásnak,főleg ha nem válogat a melokban.
Mivel egyedül laksz,mert a szülők messze dolgoznak,feltételezem h elég önnállo vagy.Ne keveredj zürös bandába és nem lesz gáz.
(27/L)
Azt hogy motra van,ugy értelmeztem hogy megdolgozott érte,tehát nem apuci teszi a segge alá,hisz irta is hogy nem tul gazdagok.
Pár sör nem a világvége,csak ennél több ne legyen.
Lehet hogy a szülő jobban értékelné cigiügyben is az őszinteséget.
Végre egy értelmes válasz köszi...
Nekem ugyan ez, én se baszom a pénzt hülyeségekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!