Én vagyok a suli lúzere. Hogyan változtathatnék ezen?
Két hete volt egy buli a suliban, és a mi osztályunknak ott kellett lennie segíteni. Nagyon rosszul esett hogy az egész suliból senkivel nem tudtam beszélgetni.Vannak barátaim a sulin kívül, de a suliban már sokan cikiztek az egyedüllétem miatt.Mit tegyek?
14/L
Nem kell ennyire komolyan venni ám mindent... -_-
Egyébként a mi Máténk nem az a fajta lúzer, aki csak meghúzódik a sarokban és csendben van, az ilyennel ugyanis már rég összehaverkodtunk volna, mert én is voltam ilyen régen. Nem, ő kifejezetten egy agresszív, nagypofájú ember, akinek a pszichológiai jellemrajzával könyveket lehetne megtölteni, ha valaki egyszer a körmére nézne... ő egyébként nem tartja magát lúzernek, hanem szerinte ő a legkirályabb arc - sajnos ezt a véleményt rajta kívül senki nem osztja.
Ilyen válaszokat XD Igen olvass sokat meg figyelj... legalább stréber is leszel.
Süti? Nagyon aranyos de másnapra már azt is elfelejtik h kaptak.
Buli? Mert el is mennének is "ismeretlen lúzeréra".
Rosszul közelíted meg a helyzetet.
Olyan barátod nincs akinek egyik haverja abba a suliba jár? Mert így összeismerkedtethetne velük.
Aztán légy kedves, mosolyogj, ne azt lássák h vmi mufurc csaj vagy aki a szemeivel ölni tudna...
És ne azt várd h a többiek mennek majd oda hozzád. Neked kell megtenned az első lépést. Szemelj ki 3 embert akivel szivesen dumálná és közeledj feléjük. Dicsérd meg őket, kérd ki a véleményüket valamiben és utánna se "vonulj vissza".
Iratkozz be vmi sulis szakkörre. Én is mióta rajzra járok 30új ismerősöm van, ebből 8haver, 3 már barát.
Legyél vicces. Ha valaki mesél vmi vicceset, nevess rajta, lássák h érdeklőtsz feléjük.
És az a legjobb, ha olyannál próbálkozol, aki szintén nem túl népszerű, de legalább is nem a legnépszerűbb a suliban.
miért tartanak lúzernek??
kinézeted miatt??akkor változtass tudom könnyű mondani
Nem stréberség olvasni és tanulni az iskolában,hanem kötelesség. Nyugaton a fiatalok 15-16 éves koruktól heti3x-4x gyakorlaton vannak,1x-2x iskolában hetente. A gyakorlat felnőtt meló 1/3-ad pénzért. Ők a szakközépiskolások :-(
Gimibe csak 93%-tól felfelé...veszik fel őket,nem az van,hogy ha link voltál 12-13 évig akkor is szerezhetsz diplomát...ha anyu-apu fizeti...Ez alapján az a lúzer aki nem tanul. Menőnek lenni mást jelent,mint ahogy ezt a link,ostoba,nagypofájú lúzerek állítják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!