Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok a suli lúzere....

Én vagyok a suli lúzere. Hogyan változtathatnék ezen?

Figyelt kérdés

Két hete volt egy buli a suliban, és a mi osztályunknak ott kellett lennie segíteni. Nagyon rosszul esett hogy az egész suliból senkivel nem tudtam beszélgetni.Vannak barátaim a sulin kívül, de a suliban már sokan cikiztek az egyedüllétem miatt.Mit tegyek?

14/L

2009. okt. 18. 20:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
szerezz barátokat! tudom könnyű mondani de hátha! biztos van olyan aki ugyan úgy egyedül van!
2009. okt. 18. 20:54
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
Hívd fel magadra valamivel a figyelmet.Mondjuk vigyél be a sulibavalamit a többieknek...pl:sütit
2009. okt. 18. 21:30
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
szervezz csajos pizsipartit nálatok, ez tök jó buli.
2009. okt. 18. 21:33
 4/19 anonim ***** válasza:
75%

Az utolsó hozzászólás nem hiszem,hogy segítene rajtad 14 évesen. Javaslom figyelj órákon,értelmesen felelj,írj jó dogákat-akkor már felfigyelnek rád a többiek- s ma már butának és lustának lenni ciki,nem úgy mint tíz éve...

Légy kedves és tisztelettudó a lányokkal.

2009. okt. 19. 00:24
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

Most látom,te is lány vagy. Légy barátságos a lányokkal,fiúkkal,és tissztelettudó a tanáraiddal.A legjobbakat kívánom neked.

Ps. Lehet nem is tartanak lúzernak,csak te érzed úgy.

Olvass és ajánlj másoknak is jó könyveket.

2009. okt. 19. 00:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is a suli lúzere vagyok, azt hiszem :D
2009. okt. 19. 21:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy buli rendezése (korosztályotoknak megfelelő persze) nem rossz ötlet. Süss valami egyszerű, de finom sütit, találj ki valami jó bulis, vicces játékot, s rakjál be jó zenéket. Mindenekelőtt érdeklődj, jó receptről, vicces bulijátékokról, vendégeid kedvenc zenéjéről. Igaz, kicsit rá kell készülni, de ha jól sikerül (miért ne sikerülne?), erre a napra később is emlékezni fogtok. Jól jöhet még egy ilyen szép emlék majd a későbbiekben. Ja, s valszeg ezek után téged is fognak majd hívni egy-két bulira. Az ilyen alkalmakkor jól lehet barátkozni.
2009. okt. 19. 22:11
 8/19 anonim válasza:
62%
Utolsó előttinek: te vagy az, Máté? :D
2009. okt. 21. 03:10
 9/19 anonim ***** válasza:
aha
2009. okt. 24. 11:16
 10/19 anonim ***** válasza:
Máté? Nálunk is van egy suli lúzere Máté:D Melyik suliba jársz?:D
2009. okt. 24. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!