Kislányom hét éves, és eggyáltalán nem hajlandó gyümőlcsöt enni csak a banánt abból is csak eggyet naponta, hogyan változtathatnék ezen?
Szia, az én fiam is tejcukorérzékeny.
Van jégkrém amit ő is ehet, a carte d'or málna, citrom szorbet pl.
Én voltam a "carte d'or-os":)
Én ilyen melegben a fiamnak fagyasztott gyümölcsöt is szoktam venni (de lehet csinálni is), nagyon fogy nálunk.
Főleg a bogyós gyümik - meg a vegyes piros gyümi (ribizli, feketeribizli, meggy, málna, eper). Ezeket natúr joghurtba szoktam tenni neki (activiába mert azt ehetik a tejcukorérzékenyek többsége is) v. a laktózmentes natúr joghurtba v. pudingba (rizstejből főzök neki v. laktóz mentesből...), sütibe, turmixba.
A fagyasztott gyümölcs azért jó mert a vitamin tartalmát a fagyasztás során megőrzi, nem úgy mint befőzésnél.
Nagyon sok féleképpen meg lehet velük etetni a gyümölcsöt-gondolom már próbáltál sokmindent, de ne add fel.
Az én fiam a gombát nem ette meg soha, ha volt a kaján már rá sem nézett. Azt mondtam neki, hogy a dr. nő üzeni, a gombától elmúlik a szemölcse:)-azóta megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!