Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rendetlen vagyok. Jövőre...

Rendetlen vagyok. Jövőre kollégiumban fogok lakni remélhetőleg. Hogyan változtathatnék?

Figyelt kérdés

Sok ruha az ágyamon, a földön, könyvek a földön, virágom majd kipusztul, olyan szomjas.Poros a szekrény, koszos a szőnyeg.....

14/L

2011. jan. 2. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem pakolsz szét mindent :D ha mégse sikerül akk összepakolsz minél hamarabb. Erre nincs más mód.
2011. jan. 2. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy kollégiumi szoba nem "túl" nagy Magyarországon és 4 emberrel fogsz együtt élni vagyis alkazmazkodnod kell.

Nekem az egyik szobatársam őrületes tisztaságmániás,imád pakolni így nincs nehéz dolgunk,mert összehajtogatja a ruháinkat az ágyon meg ilyenek,mintha anyukám lenne,imádom :)

De például a szomszéd szobába Kata hangját lehet hallani reggel ahogy 'kiabál' a többiekkel,hogy nem akar putriba élni pakoljatok már el magatok után :D

Rendes csaj egyébként ,de nem bírja ha nincs rend a szobatársa meg pont az ellentéte (olyan,mint te)

Szóval függ attól,hogy milyen lakótársakat kapsz.

Amúgy meg egyszerűen összepakolsz magad után,1-2 balhé után lehet,hogy mennifog. :D

2011. jan. 2. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
Nem biztos hogy a kollégium neked való.Ott biztos nem szeretik az ilyen embereket.Csak szánd el magad és rakj rendet.
2011. jan. 2. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj a többiek még rendetlenebbek lesznek!!!!!!

Határozd el minden nap,mit teszel rendbe, s figyelj oda, hogy mindent a helyére tegyél.

2011. jan. 2. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolj arra,hogy ugye a szobádban biztonságban vannak a cuccaid,de a kollégiumban nem lesz mellette senki. :) Nem az ,hogy eltünik,hanem hogy baja esik ....
2011. jan. 3. 16:32
 6/7 anonim válasza:
Majd mások elteszik a cuccaidat, de nem a te szekrényedbe, hanem a sajátjukba. Ha kevesebb holmid lesz akkor majd azt jobban el fogod tudni pakolni magad után, vigyázni fogsz rájuk. Ha valaki rendetlen annak jellembeli változásra van szüksége elsősorban, majd utána nem lesznek problémáid ilyen dolgokkal mint pl. a rendetlenség. Szétszórt vagy, de legfőképpen egy infantilis gyerek vagy még. Anyuci kedvenc kisfia. Emberesedj meg. (nem bántásból vagy sértésből mondtam.)
2011. dec. 11. 23:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Valóban kollégista lettem és senki nem teszi el a cuccom, más sem rendmániás és nem vagyok anyuci fia,mert soha nem pakoltak el utánam..
2011. dec. 22. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!