Ti kik elött nem vagytok szégyenlősek? Max mibe vagytok otthon?
Én nagyon szégyenlős vagyok.
Maximum a szobám és a fürdőszoba között rohangálok bugyiban, de amúgy mindig fel vagyok öltözködve.
Itthon a kedvenc bő pólómban vagyok, plusz szabadidő nadrág. Még azt se szeretem ha a póló alatt nincs rajtam melltartó..
Majd a pasim előtt nem leszek szégyenlős ;)
16L
A szüleim előtt szégyenlősebb vagyok, mint a barátaim/random bulizók körül.
A szüleim előtt minimum a boxer, de ha mást nem, akkor egy hosszú pólót felveszek mellé, hogy biztosan "ne lógjanak ki" a dolgok. Ha rám nyitnak a fürdőben egyből összerezzenek. Bulikon viszont tök lazán viselem, ha bejönnek kezet mosni miközben brunyálok pl. Bár gondolom ez az alkoholnak köszönhető. :)
Távolabbi családtagok előtt max a pólómtól válok meg szégyenlősség nélkül.
Én ebbe a dologba azt nem értettem soha sem, hogy miért vagyunk fehérneműkbe szégyellősek mások előtt? A strandon nem kb. ugyanúgy látnak? Vagy olyan gáz a fehérnemű? Ahh...
Én... hát anyám előtt vagyok a legkevésbé. Nem mutogatom neki magam, de mivel kis lakásban élünk, ha éppen csak törölközőbe megyek ki, és mondjuk nyitott ajtónál öltözök és bejön akkor nem fordulok el, de természetesen nem is mutogatom magam, csak úgy lesz*rom kb. előtte. Apám előtt kicsit feszélyezve érzem magam, de strandon öltözéskor muszáj, még sokszor mások előtt is levetkőznöm, de előtte kicsit az vagyok. A testvéreim, közeli barátaim előtt is kb. úgy vagyok mint apámmal, ha fiúk, ha lányok akkor kifejezetten szégyellős vagyok, ugyanúgy mint az összes rokonomnál (unokatestvér, nagyszülők stb.) és az összes embernél, ismeretlen, ismerősök egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!