Ti kik elött nem vagytok szégyenlősek? Max mibe vagytok otthon?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 14:08
11/25 A kérdező kommentje:
Köszia válaszokat:D megy a zöld kéz mindenkinek
2013. júl. 6. 09:59
12/25 anonim válasza:
Én mindenki előtt szégyenlős vagyok... Nem vagyok megelégedve a testemmel, mert van rajtam jó pár pluszkiló, ezért nem szeretem mutogatni magam. Itthon is a minimum egy shortot és egy pólót viselek, amikor a családom lát.
13/25 anonim válasza:
Mindenki előtt szégyenlős vagyok. Anyu és apu is csak pólóban és nadrágban láthat.
14/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem.Úszó vagyok így az öltözőben nagyon sokszor látnak. :) Anyu előtt akár totál meztelenül apu előtt meg fehérneműben.
15/25 anonim válasza:
Én eléggé szégyenlős vagyok, ha fürdök még anya se jöjjön be.:) Ha vmi ruhát kell felpróbálni, akkor se. Mondjuk anyával kapcsolatban ez mostanában változik, mert az egyik nővéremmel mindig cikiznek, hogy mit vonulok el amikor itthon vmit átveszek v ilyesmi, de a többi testvérem (a másik nővérem előtt is, nemcsak a bátyáim) nagyon szégyenlős vagyok, meg persze apa előtt is, max ilyen miniruhahosszúságú felső és bugyi, de az is csak 40 fokban, am rendesen:) Mondjuk ez nálam más, mert kb. 10 éve elváltak, szóval csak anyával élek... és a WC meg külön van, kezet mosni meg máshol is tud szóval... ő meg ne jöjjön be zuhanyzáskor akkormár:)
16/25 anonim válasza:
Itthon egy bőő póló és nadrág,mindig,melltartót nem szoktam.
Bugyiban vagy melltartóban egyáltalán nem szoktam lenni.
16L
17/25 anonim válasza:
Szerencsére soha nem voltam szégyenlős,és megszálott nudista vagyok. Ebből adódóan mindig pucér vagyok itthon télen-nyáron, elég a munkám miatt a napi 10-12 óra öltönyben való öltözetet elviselni. Nyaraláskor pedig első szempont, hogy legyen lehetőség az adott uticélnál a felhőtlen nudizáshoz.
34 f
18/25 viktor123456 válasza:
Egyedul, es reggel mezteleen. Baratno elott sem problema. Haverok kollegak elott ruhaban. :-) 28/f
19/25 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok szégyenlős.A nejem egy kicsit,de itthon bármikor teljesen normális ha nincs rajtunk semmi a gyerekeinkkel együtt.Mások előtt viszont attól függ ki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!