Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy segítsek neki? :- ( Még...

Hogy segítsek neki? :- ( Még csak 14!

Figyelt kérdés

A tesómnak tetszett egy lány, de ő elutasította. Vagyis, nem tudok semmi pontosat, tök véletlenül derült ki számomra az is, hogy egyáltalán tetszett neki, meg aztán hogy a lányka nem nagyon akart az öcsémmel semit "kezdeni". És most az a kis majom lány (elnézést) összejött a testvérem egyik haverjával. Hát mi ez??? Nekem ez most úgy esett mintha velem történt volna..

De mit tegyek? Próbáljam kifaggatni őt, vagy ne csináljak semmit? Nekem nagy csalódás volt ilyen korban az első szerelmem, nem akarom hogy ő is szenvedjen, mert hihetetlenül jószívű, kis helyes, aranyos testvérem van.. Ajj :((((

2013. jún. 23. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nemazért, de mit szeretnél tenni? Sajnos a szerelem néhol egyenlő a kínkeserves szenvedéssel.. bár egy komoly testvéri beszélgetés mindig jólesik, tapasztalat :)
2013. jún. 23. 22:13
 2/9 A kérdező kommentje:
De olyan zárkózott, mindent magába folyt mint apa... Bár lehet szólnom kéne neki egy igazi apa-fiú beszélgetés sem árthat.. Nem??? A nővérének csak nem nyílik meg olyan jól.. A francba :( Túlságosan féltem őt.
2013. jún. 23. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:
butaság, ha jó a kapcsolatotok, még jobban megnyílik neked mint a szülőknek, hiszen te fiatalabb vagy, úgygondolja, te jobban megérted őt.
2013. jún. 23. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy nem akar-e róla beszélgetni. Nem tudod megvédeni, előbb-utóbb úgyis fog csalódni. Én egyébként nem szólnék az apukátoknak.

Hány éves?

2013. jún. 23. 22:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Soha nem beszélgetünk ilyesmiről.. Pont a kamaszkor elején van, nagyon változó milyen a kedve.. Mármint hogy mennyire van kedve beszélgetni meg ilyesmi.

Nekem mindig a kisöcsém lesz, és bármit elmondhat.. ezt majd el is mondom neki holnap.. Hátha magától lesz kedve elmondani

2013. jún. 23. 22:29
 6/9 A kérdező kommentje:
#3: Igazad van, köszönöm. csak annyira aggódom érte, szeretem nagyon. 14
2013. jún. 23. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan felháborító, ha elutasítja aztán összejön valaki mással? Az öcséd nem tetszett neki, míg az a másik srác igen. Nincs ebben semmi kivetni való, szerintem.
2013. jún. 23. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:
csak a másik srác a haverja az öcsinek. érted olyannal nem igazán illik kezdeni aki jóban van olyannal aki bepróbálkozott
2013. jún. 24. 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:
#7: Azzal nincs baj ha az öcsém nem az "esete" (furcsa ezt írni egy 13 éves lányról..), de nem adott neki nemleges választ, csak hitegette fél éven keresztül. Erre összejön azzal a puhap.cs gyerekkel, aki mellesleg tényleg mindkettejük osztálytársa, és öcsém barátja. Legalábbis eddig az volt. Az dühít, hogy a fiúk ilyenkor nyílván nem gondolkoznak, erre nem elég hogy csalódnia kell a tesómnak, még kettejük barátságát is tönkre teszi ezzel a lány.. Mehet a francba. Kezdem megérteni milyen szemetek is tudnak lenni a lányok.. Pedig elég nagy feminista vagyok, de mindegy..
2013. jún. 24. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!