Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy segítsek...

Mit csináljak, hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek(B) tetszik egy fiú,egy másik barátnőm(D) pedig elmondta a fiúnak levélben(órai levelezés) de egyébként így 3-man barátnők vagyunk. Na és megtaláltuk a levelet,és láttuk,ahogy D elmondja a fiúnak.B elkezdett sírni,aztán leszidtam D-t,hogy hogy lehet már ilyen stb. A fiúnak végül beadtuk azt,hogy egy másik ugyanolyan nevű fiúról van szó,csak D félreértette...Akkor D kiengesztelés képpel azt mondta,hogy mondjuk el a szerelmének,hogy ő szerelmes belé.Így jött az ötlet,hogy írjunk a fiúnak szerelmes levelet,írtunk is,talán kicsit hangosak voltunk...A fiú azon a héten nem volt,így békésen megírtuk,úgy hogy ne lássa.Bedobtuk a levelet de a többi fiú kiszedte,lefénymásolták és következő héten mindent elmondtak a fiúnak és meg is mutatták a levelet,és elmondták,hogy mi voltunk(mert névtelenül írtunk...).Most már tudja,ez nem is volt baj,csak nem beszélt senkivel és a többiek meg minket szekálnak mindig,illetve D-t.D mér pár napja nem alszik és a suliba is depizik.Hogy segítsek neki?
2013. márc. 27. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem rossz a kategória. De ez mellékes. Nem tudom, hány évesek vagytok, lehet, hogy nem vagytok fiatalabbak nálam, de ez igencsak gáz, amit csináltok. D kiadta a barátnője titkát, aztán még egy hülyeségbe belehajszolta! Szerintem igencsak gáz, ahogy viselkedett, megérdemli, hadd depizzen csak.

Van egy olyan érzésem, hogy hamar kiheveri... ;)

2013. márc. 27. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
De gyerekek vagytok még :)
2013. márc. 27. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos.
2013. márc. 27. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy ennyingondotok van :)
2013. márc. 28. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:
milyen összevisszaság ez kéremszépen..:D
2013. márc. 28. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik, és néhány év múlva ezt a kérdést visszaolvasva jót fogsz derülni ezen a problémán.
2013. márc. 28. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
De jót mosolyogtam ezen mintha magamat olvasnám 3 évvel ezelőtt konkrétan ugyan ez volt a probléma szerintem a lány akinek tetszik a fiú ( igen összekeveredtem a nevekben) szóval mondja el neki hogy tetszik neki a fiú és butaság volt ez az egész leveles téma. Néhány év és kinövitek most kb 6.dik-7.dik esek lehettek :)
2013. márc. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!