Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Segítsek rajta,...

Mit tegyek? Segítsek rajta, vagy ne folyjak bele?

Figyelt kérdés

Húgom gyakran van itt, a barátnője is, együtt tanulnak.

Jóban lettem a barátnője nővérével, 16 éves, aranyos, rendes lány.

Zsebpénzkiegészítésként besegít nekem a háztartásban és a kislányomra vigyáz, ha programunk van.

Nagyon megkedveltem, teljesen megbízik bennem, tőlem szokott tanácsot kérni, a betéttől elkezdve, a pasiügyeken át a smink-ruházatig.

A szülei nagyon konzervatívak, hallani sem akarnak a barátjáról, aki szintén egy rendes gyerek, 17 éves. Két éve vannak együtt.

Viszont ma csalódtam bennük. Tegnap este, hogy is mondjam... Felavatták az ágyunkat.

Kiszakadt a gumióvszer, elmondásuk alapján.

Ismerem a lány szüleit, kőkemény katolikus konzervatívak.

Persze első ötletem az volt, hogy szóljon, hogy gáz van, de nem mer.

Másik megoldás, hogy felhívom a szülőket, hogy elkérném a lányukat, a férjem pedig beviszi a városba, ambuláns nőgyógyászatra, utána max ledolgozza a "tartozást". Mindkét lehetőséget megbeszéltük, mondtam neki, hogy elgondolkozom rajta, egyenlőre menjen haza, utána felhívom.

De nem jutok dűlőre.

2012. jan. 29. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom az a véleményem hogy 16 évesen nem kéne szexelni,pláne nem a barátnője nővérének ágyában,nem tudom mit mondjak,ő nem képes egyedül elmenni a nőgyógyászhoz? nem a te gyereked,aki elég felnőtt a szexhez ahhoz is legyen felnőtt hogy elintézi a dolgokat és kér pénzt a szüleitől a tablettára
2012. jan. 29. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

2 éve együtt vannak, szerintem örülhetnél, hogy nem felelőtlen annyira a lány és egyszerűen megtörtént a baleset. Nyilván nem direkt, de ha ilyen régóta együtt vannak és nem is 13 évesek, szerintem érhető, hogy már vágytak a másikra. Egyszerűen megtörtént a baj, de 72 órással még megelőzhető a dolog.

Szerintem becsülendő, hogy a lány anyja helyett anyjaként tekint rád és meg meri veled osztani a bajait. Amelett, hogy biztos nagyon meg van rémülve, szerintem ez bőven jó tnaulság volt neki... Én segítenék neki inkább.

2012. jan. 29. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez kemény dió,többször elolvastam a történetet,de nem tudnék dönteni!

Egy ilyen dolgot eltitkolni a szülők elől, az azért nagyon komoly,hisz ha jól értem egy nagy hormontartalmú gyógyszert akartok venni neki. Persze a kislány félelmét is értem, valószínűleg a szülei még azt sem tudják, hogy ők bizony szexelnek.

Ha megtudják a lány is nem kis fejmosást kap, és szerintem te is,mert úgyis az lesz,hogy milyen anya vagy, hogy ezt hagyod.

De szerintem mondjátok el a szülőknek, ha lehet esetleg legyél ott velük.

Majd írd meg mi lett!?

2012. jan. 29. 13:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Félreértettél. A húgaink barátok. Én inkább anyáskodom felette egy kicsit. 21 vagyok, saját családdal.

Én sem voltam jobb 16 évesen, sőt!

Ha szóba kerül a kamaszkorom a szüleimnél, bocsánatkéréssel kezdek.

2012. jan. 29. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Nehéz helyzet ez,de Neki Te vagy a támasza.Én amelett voksolnák,hogy kérd őt el a szülöktől és intézzétek a dolgokat,megkérni őt és mindenkit aki benne van a dolgokba,hogy titokba tartsák a szülők elött,hogy késöbb ne neked legyen konfliktusod a szülökkel,de ha mégis az lenne egyszer akkor a prüd társaságot kicsit ki kéne osztani,hogy 2012-őt írunk nem 1812-őt.

16 évesen már sok lány sok piszkos dolgot csinál amit,sok 30 közeli még el se mer képzelni.Ezt csak azért írtam mert valaki megbotránkozott azon,hogy 16 évesen sexuális kapcsolata van a lánynak.

2012. jan. 29. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem intézzétek el szülők nélkül, illetve ha ezt elmondjátok akkor gondolom az egész sztorit hallani akarják, és nem biztos hogy azok után később elengedik őt hozzátok.

Ráadásul én az anyja helyében szégyellném magam, hogy a lányom egy 21 éves nővel osztja meg azokat a dolgokat amiket igazából az anyukával kéne.

Én ezt tapasztalatból mondom neked. A lányom barátnőjének a szülei is ilyenek. Először még kedveltek minket, meg mindig elengedték hozzánk a lányukat , de amikor megtudták hogy nekem mindent elmond,( kiderült egy pár dolog) akkor nem engedték át, a szg-ét letiltották, a mobilját elvették. Ráadásnak még a barátja is szakított vele. Nagyon ki volt szegénykém.Egyik éjjel arra keltünk hogy valaki nyomja a csengőt mint az állat , és sosem felejtem el ott állt -5 fokban egy szál hálóingben és zokogott. Orvost hívtunk, beszélgettünk vele, lefektettük stb..

Utána felhívtam az anyját hogy itt van, minden rendben erre ő mondta hogy érte jön. ( Sajnos én nem tudtam mit tenni, mivel még nincs 18 a lány ) Felkeltette őt, és kb. kiráncigálta az autóba. Azóta nem tudtunk vele beszélni, el is költöztek :-(

És az anyja még egy köszönöm-öt sem mondott.

Szóval vigyázz, ha továbbra is nálatok szeretnéd őt látni.

35.N

2012. jan. 29. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Te magad már felnőtt vagy. Ha segíteni akarsz neki, tedd meg. De tudd, hogy mit kockáztatsz! A szülőknek csak egyszer kerül ez a tudomására és neked véged van. Olyasmiben segédkezel, amit a szülei megtíltanának! Alapvetően nemn támogatják, hogy barátja legyen, nálatok meg ágyat találnak szexhez. Ennek súlyos következményei lehetnek otthon! 21 évesen mégis 16 éves balhék segítője vagy.. kellemetlen helyzet. Egy azonban nagyonf ontos! Az a szerencsétlen lány kapja meg a 72-es tabit, mert k*rva nagy gázban lesztek pár hét múlva! Nagyobb baj lesz, mint most van!
2012. jan. 30. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:

3.vagyok

Mi a helyzet? Mi lett? Voltatok dokinál? Elmondtátok a lány szüleinek?

2012. jan. 30. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok,tudod azért macerás,mert már az durva hogy a szülők nem tudnak arról,hogy hormonbogyót kap a lányuk,de ha mondjuk még így is terhes lenne mindenképp kell tudniuk,szóval rájuk is tartozik,attól függetlenül konzervatívak-e az ő gyerekük
2012. jan. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!