Normális, hogy egy 7,5 éves kislány ennyit olvas? Bővebben lennt:
Figyelt kérdés
A lányom most 2. osztályos és rengeteget olvas kb. 1-1,5 éve. Nyáron 30 könyvet olvasott ki és hétvégenként is általában 2 könyvet elolvas (350-400 oldal), úgy hogy korlátozva van. Alig tudom kizavarni az udvarra, mert ha rajta múlna egész nap a szobájában olvasna, de én jobban szeretném ha még játszana. Csak akkor hajlandó kimenni, ha elmegyünk sétálni, bicózni stb., de sajnos nem mindig tudok elmenni vele.2009. okt. 11. 16:12
31/35 anonim válasza:
Utólsó: Igazad lehet de volt olyan hogy 2 könyvet egymás után egy nap
32/35 A kérdező kommentje:
Kicsit változott a helyzet :) Szerencsére kezd egyensúlyba jönni a mozgás és az olvasás. Most is sokat olvas (főként ifjúsági regényeket), hétköznap alvás előtt 1 órát és hétvégén többet. Viszont többet van kinnt és most több új sportot is szeretne kipróbálni. Rákapott a rejtvényfejtésre is, és mivel kapott egy hörcsögöt, azzal is sokat foglalkozik stb.
2010. jún. 17. 19:40
33/35 KJUsul válasza:
Hmm nekem nincs gyerekem, de kellene egy ilyen tündér. Szívesen felnevelem, ha ennyire derrogál egy okos gyerek....
35/35 KJUsul válasza:
Jobb lenne ha inkább próbálnád terelni más dolgok felé is. Tudom ajánlani a következőket:
Pap Gábor: Lúdas Matyi avagy a magyar nemes megigazulása.
Pap Gábor Bánk Bán a világirodalom színpadán.
Pap Gábor: Emberséget járunk tanulni
Pap Gábor: Atilla ébresztése
Szántai Lajos: Világszép nádszál kisasszony
Szántai Lajos: "Magyarország reménye, világ gyönyörűsége" - Hunyadi Mátyás
Szabó Antónia: Megy a gyűrű vándorútra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!