Ő még maradt kislány? Ezért nem bír már?
Régen lovagoltam, és ott volt egy akkor 9 éves lány. Most már 10 éves. 11 lesz.
Akkor tök jól elvoltunk, sokat beszélgettünk meg minden. Persze 2 év azért sok korkülönbség, még nem olyan érett azért.
De facebookon van ez az alkalmazás hogy Igen Nem Talán.
És arra a kérdésre hogy Idegesítő-e XY (én) azt írta hogy IGEN. De régen, 1 éve még bírt.
Persze az a lényeg hogy a barátaim szeressenek meg bírjanak, de nekem ez akkor is fura.
13L
(tudom sok a korkülönbség, és ezért is csinálja biztos)
ige szerintem is így van..Én is küldök a haveroknak hülyeséget de nem veszik komolyan ;)
ne vedd komolyan.
Hát én a 2évvel ezelőtti edzésről ismert haveromnak is küldök néha hülyeségeket és nem hiszi el:D [nem beszéltem vele 1 éve]
első voltam
azthiszem nem vagyok jós,de én megkérdezném tőle. ;)
legalábbis ha nem is ezt,de hogy mizu vele,rég beszéltünk stb... . ;)
Legszívesebben betiltatnám az egész facebook-ot! Vagy csak 18+ lehetne, (igazoltan) mert ez a sok kis tini lányka meg fiú a gép előtt ülnek egész nap, fészen éli le az életét, és ha ott nem ír rá egy lány akkor elkezd pityeregni hogy biztos utálja. Buták az emberek! Nekem nincs facebookom, és NEM IS LESZ!
tizenéves fiú
13/f
Én is így voltam mint a 13/F de ha norméisan használják nem árt!
Amúgy szerintem is csak viccből csinálja. De kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!