Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ő még maradt kislány? Ezért...

Ő még maradt kislány? Ezért nem bír már?

Figyelt kérdés

Régen lovagoltam, és ott volt egy akkor 9 éves lány. Most már 10 éves. 11 lesz.

Akkor tök jól elvoltunk, sokat beszélgettünk meg minden. Persze 2 év azért sok korkülönbség, még nem olyan érett azért.

De facebookon van ez az alkalmazás hogy Igen Nem Talán.

És arra a kérdésre hogy Idegesítő-e XY (én) azt írta hogy IGEN. De régen, 1 éve még bírt.

Persze az a lényeg hogy a barátaim szeressenek meg bírjanak, de nekem ez akkor is fura.

13L

(tudom sok a korkülönbség, és ezért is csinálja biztos)

2011. márc. 17. 18:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

10 éves a lány ! mit akarsz már te vele ébresztőőő !!

amugy annál össze vissza soktam nyomi mert csak arra vagyok kiváncsi h a többi mit mondott rólam. Amugy meg jóformán nem is ismer 2 év, változott ő is meg te is.

2011. ápr. 19. 20:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig az összes választ, de szerintem is hülyeség a facebookra alapozni. Annál az alkalmazásnál én is szoktam néha össze-vissza kattingatni, úgyhogy nem biztos, hogy direkt írta. SOHA ne alapozz arra, amit mások a facebookon írnak, mert megjárhatod vele (saját tapasztalat) :S
2011. ápr. 29. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!