Úgy nézek ki, mint egy kislány! Mit tegyek?
16 éves leszek, de soha nem néznek többnek 13-14nél. Szőke, félhosszú, hullámos hajam van, zöldeskék szemem és mindenki azt mondja, hogy babaarcom van. Általában csak Barbie-nak hívnak...:D
163 cm vagyok csak és 50 kiló. Szóval nem igazán a nagydarabok táborát gyarapítom.
Hogyan öltözködjek hogy legalább annyi idősnek látszódjak, mint amennyi vagyok?
Egyszerűen fesd be a hajad sötétbarnára és kész.
Én a helyedben nem öregíteném magam, én is sokáig fiatalnak tűntem, de meghalt apu, aztán most a férjem és kevesebb a pénz is sokat kell dolgozni, és lám, íme a gyors öregedés titka.
Örülj neki, amíg fiatal vagy, mert 30 felett az atyaisten drága kréme sem javít az ember arcán.
jaj, de irigyellek!
Engem mindig idősebbnek néztek, még 6 évesen is, és zavart, hogy már iskolásnak gondoltak.
De ez sajna így maradt, mindenki néz, mikor megtudja, h mennyi idős is vagyok. 28 vagyok most, de mindenki 30 felettinek gondol, de már egy ideje :(
Ez abból is adódik, hogy sápadt arcom van és kicsi szemeim meg... nem untatlak...
Szerintem ÖRÜLJ neki, h ez a helyzet veled, s mint írták mások, ennek később már biztosan örülni fogsz!!!
Na, de ha nem bírsz addig várni, míg ez tetszeni fog neked, ha kifested a szemed meg az arcod, de nem erősre, akkor idősebbnek fogsz tűnni. Meg ha "nőies" ruhákat veszel fel nem sportosakat, akkor is. Pl. legyen egy kis sarka a cipődnek,szandálodnak, topot vegyél fel, olyat, ami nyakbapántos vagy "mellrésze" van, de nem olyanra gondolok, amiből kint a cickó. Viselsz szoknyát, azt is tudom ajánlani!? Ja, és ha sötétebb színeket veszel fel, akkor az öregít.
Helyes fiú lehetsz.^^
Semmi baj nincs veled. :)
15/L
"Szőke, félhosszú, hullámos hajam van, zöldeskék szemem és mindenki azt mondja, hogy babaarcom van"
látatlanban is gyönyörű vagy :))
ne törődj vele, nagyon sok srác szereti a "kislányos" kinézetű lányokat, köztük magam is. A fiúk szeretik a védelmező lovag szerepét betölteni, és egy ártatlan, babaarcú lány mellett ez nem nehéz. :)
Egyébként az írásodból nagyon szimpatikusnak tűnsz. Merrefelé laksz? :))
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!