Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Úgy nézek ki, mint egy kislány...

Úgy nézek ki, mint egy kislány! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves leszek, de soha nem néznek többnek 13-14nél. Szőke, félhosszú, hullámos hajam van, zöldeskék szemem és mindenki azt mondja, hogy babaarcom van. Általában csak Barbie-nak hívnak...:D

163 cm vagyok csak és 50 kiló. Szóval nem igazán a nagydarabok táborát gyarapítom.

Hogyan öltözködjek hogy legalább annyi idősnek látszódjak, mint amennyi vagyok?

2011. aug. 20. 17:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
20 ev mulva kivaltkeppen orulni fogsz ennek.
2011. aug. 20. 17:12
 2/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyszerűen fesd be a hajad sötétbarnára és kész.

Én a helyedben nem öregíteném magam, én is sokáig fiatalnak tűntem, de meghalt apu, aztán most a férjem és kevesebb a pénz is sokat kell dolgozni, és lám, íme a gyors öregedés titka.

Örülj neki, amíg fiatal vagy, mert 30 felett az atyaisten drága kréme sem javít az ember arcán.

2011. aug. 20. 17:14
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki. :) Legalább 20 évesen nem úgy fogsz kinézni mint egy 38éves hölgy. :)
2011. aug. 20. 17:15
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nagyon is szép lehetsz. Nem szépek a markáns arcú nők. Nincs bennük nőiesség.
2011. aug. 20. 17:27
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Örülj neki? Engem is mindig fiatalabbnak néznek a koromnál, ha megtudják, mennyi vagyok, eldőlnek. Babaarcom van. Egyszer valaki azt kérdezte, hogy hanyadikos vagyok: 4-es, vagy 5-es. Erre bevágom, hogy 10-es :D Nagyot nézett :D
2011. aug. 20. 17:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
ezen miért aggódsz hidd el ennek csak örülni fogsz 22 éves leszel,de 15-16 évesnek néznek,ha ki vagyok öltözve van rajtam smink max 17nek,nekem semmi bajom ezzel,inkább nézzenek fiatalabbnak mint öregebbnek,amúgy hidd el idővel lesz az embernek barátja attól ha nem néz ki 30 évesnek,nem öltözik ribinek és nem tesz magára egy kilónyi sminket sőt..
2011. aug. 20. 18:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

jaj, de irigyellek!

Engem mindig idősebbnek néztek, még 6 évesen is, és zavart, hogy már iskolásnak gondoltak.

De ez sajna így maradt, mindenki néz, mikor megtudja, h mennyi idős is vagyok. 28 vagyok most, de mindenki 30 felettinek gondol, de már egy ideje :(

Ez abból is adódik, hogy sápadt arcom van és kicsi szemeim meg... nem untatlak...

Szerintem ÖRÜLJ neki, h ez a helyzet veled, s mint írták mások, ennek később már biztosan örülni fogsz!!!

Na, de ha nem bírsz addig várni, míg ez tetszeni fog neked, ha kifested a szemed meg az arcod, de nem erősre, akkor idősebbnek fogsz tűnni. Meg ha "nőies" ruhákat veszel fel nem sportosakat, akkor is. Pl. legyen egy kis sarka a cipődnek,szandálodnak, topot vegyél fel, olyat, ami nyakbapántos vagy "mellrésze" van, de nem olyanra gondolok, amiből kint a cickó. Viselsz szoknyát, azt is tudom ajánlani!? Ja, és ha sötétebb színeket veszel fel, akkor az öregít.

2011. aug. 20. 18:29
 8/21 anonim ***** válasza:
93%

Helyes fiú lehetsz.^^

Semmi baj nincs veled. :)

15/L

2011. aug. 20. 20:14
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"Szőke, félhosszú, hullámos hajam van, zöldeskék szemem és mindenki azt mondja, hogy babaarcom van"

látatlanban is gyönyörű vagy :))

ne törődj vele, nagyon sok srác szereti a "kislányos" kinézetű lányokat, köztük magam is. A fiúk szeretik a védelmező lovag szerepét betölteni, és egy ártatlan, babaarcú lány mellett ez nem nehéz. :)

Egyébként az írásodból nagyon szimpatikusnak tűnsz. Merrefelé laksz? :))

17/F

2011. aug. 21. 02:58
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont idősebbnek látszom de nem baj. Te se bánd ha fiatalabbnak néznek
2011. aug. 21. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!