Ha egy ált. Iskolás kislány bukásra áll az iskolában és anyuka neveli, az felróható ellene ha gy. Elhelyezési per indul?
Olyan magyar általános iskola nincs, ahol egy szellemileg (orvosilag) egészséges gyerek bukásra tud állni a követelmények miatt.
ott valami gáz van.
Igen!
Először gyámhatósági eljárás indulhat ellene, van ellenérdekű fél, aki bejelentést tesz, vagy az iskola hivatalból indíthatja meg.
Egy induló gyermekelhelyezési perben ezt föl is lehet használni. Ügyesen. És a hivatalos eljárások léte bizonyíték is, amit majd a bíró értékel, az itt fent leírt szempontokat is.
Az osztályátlag vagy annak hiánya viszont nem érdekli a bíróságot, mert ha sokan hülyék, ez nem menti azt, aki a bukottak közé tartozik. A sok lúd itt nem győz disznót. (ez a gyerekek, a szülők és a pedagógusok szegénységi bizonyítványa)
Az egész cirkusznak a gyerek issza meg a levét. Jó lenne már lezárni a huzavonát, mert ő is érzi, h. bármikor pereskedéssel esetleg megváltozhat az elhelyezése. A bizonytalanság egy nagy bűntény a gyerek lelke ellen.
Inkább végre egy kiegyezés kellene mindkét szülő részéről és mindkettő tegye a dolgát.
ja, csak a kiegyezes kizarolag akkor lehetseges, ha mindket fel akarja. ha az egyik nem, akkor marad a persekedes es remeled, hogy a gyerekkel valo torodes kesobb kepes begyogyitani a sebeket. de tok jo, hogy vannak emberek, akik ilyen remek tanacsot adnak.
szerintem egyebkent eleg nehez azt bizonyitani, hogy a bukasra allas a nevelo szulo hibaja. nyilvan attol is fugg, hogy a gyerek mondjuk elsos vagy nyolcadikus. elobbi esetben lehet szerepe banne, viszont utobbiban vajmi keves. szerintem. az meg, hogy a birosag mit kajal meg, az sztem fokepp ugyved es meggyozoero fuggvenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!