Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ő még maradt kislány? Ezért...

Ő még maradt kislány? Ezért nem bír már?

Figyelt kérdés

Régen lovagoltam, és ott volt egy akkor 9 éves lány. Most már 10 éves. 11 lesz.

Akkor tök jól elvoltunk, sokat beszélgettünk meg minden. Persze 2 év azért sok korkülönbség, még nem olyan érett azért.

De facebookon van ez az alkalmazás hogy Igen Nem Talán.

És arra a kérdésre hogy Idegesítő-e XY (én) azt írta hogy IGEN. De régen, 1 éve még bírt.

Persze az a lényeg hogy a barátaim szeressenek meg bírjanak, de nekem ez akkor is fura.

13L

(tudom sok a korkülönbség, és ezért is csinálja biztos)

2011. márc. 17. 18:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom :D Egyszer engem nem engedett regisztrálni, rá 2 napra meg igen. Fene tudja
2011. márc. 17. 20:42
 12/22 anonim ***** válasza:
facebook >.>
2011. márc. 17. 21:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Én egyébként 12 vagyok de ott vagy 25 mert nem engedett be:DDD

Kérdésre: szerintem csak hülyeség volt...ha nem beszéltetek 1-2 éve akkor honnan tudná hogy idegesítő vagy?:D

12/L

Amúgy én is lovagolok:)

2011. márc. 18. 05:39
 14/22 anonim ***** válasza:
Biztos csak hülyéskedett. :D Amúgy 2 év korkülönbség k.rvára nem sok.:P Face-re pedig 13 éves kortól lehet regisztrálni. Ezért van sok kisgyereknél az kint, hogy '97-ben született. Idén szerintem már lehet '98-asoknak is regisztrálni.
2011. márc. 18. 10:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Tuti véletlenül kattintott rá, én ugyan facebookon nem használok ilyet, de iwiwen volt régen egy hasonló. Ott is csak beállítottuk az egeret, és mindenkire rányomtuk a legrosszabbat ha rossz kedvünk volt, anélkül hogy megnéznénk ki az. :D

Szóval szerintem nem komolyan írta. Egyébként meg ha valaki azt gondolja hogy idegesítő vagy, attól még nem lesz kislány/gyerekes. Én is egy csomó régi barátomról gondolom néha hogy idegesítő (én nem az érettség miatt), és ez nem azt jelenti, hogy nem bírom őket. :D Lehet, hogy csak heccelni akart, vagy néha idegesítőnek tartott. Mondjuk ez az egész "jelöljem be neten kiről mit gondolok" gyerekes, úgyhogy nincs sok értelme ezen vitatkozni. Ha nagyon zavar, kérdezd meg tőle facebookon, miért írta, akkor kiderül.

2011. márc. 18. 16:26
 16/22 A kérdező kommentje:
Vissza nézve marha hülye kérdés volt. Ha annak tart az az Ő dolga , nem foglalkozom vele. Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítetettek
2011. márc. 18. 18:19
 17/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

de , de minden 2. kis p_csa hazudik a koráról, aztán értetlenkedik, hogy miért keresi őket Al tökömtudjaki, hog megvenné tevéért. Egyik beleeggyezett. Elég nehéz volt neki tisztázni xD Muhahha. Vigyék el, ő baja

2011. márc. 18. 22:36
 18/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: Erre mondok egy példát. Van egy kisfiú 8 éves és 13 évesnek jelőlte magát.
2011. márc. 19. 13:37
 19/22 anonim ***** válasza:
az utolsó csak nekem válaszolt.
2011. márc. 25. 20:11
 20/22 A kérdező kommentje:
Ja akkor mindegy köszi a választ. :D :)
2011. márc. 26. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!