Normális, hogy egy 7,5 éves kislány ennyit olvas? Bővebben lennt:
Normális. Gimiben könnyű dolga lesz, mert addigra elolvas minden kötelezőt, amivel a többiek akkor szenvednek.
Csak arra figyelj majd oda, hogy a többi gyerekkel legyen folyamatos kapcsolata, különben nem tanulja meg a társas érintkezés formáit és ez később probléma (én kb olyan voltam, mint ő, több évbe és rengeteg energiába került ezeket megtanulni, mert kb 20évesen vettem észre, hogy probléma)
Szia
Te vagy a legszerencsésebb anyu a világon.Nekünk is nagyon sok könyv van itthon.Tényleg egy fél könyvtárnyi ,de igazából nem szeretünk annyira olvasni:S
Szerintem vidd el a lányod gyerek pszichológushoz ,de ne úgy mond neki ,hogy orvoshoz csak ,hogy beszélgessen a nénivel.Persze beszélj előbb az orvossal ,hogy ő mit mond(látatlanban:van egy ilyen gyermekem aki...).Valószínűleg el szeretne majd vele beszélgetni ami nem baj ,de legalább az orvos belső okokra is rá tud kérdezni szakember szemével nézi majd a válaszokat..Lehet ,hogy ebben nincs semmi, egyszerűen csak nagyon szereti a könyveket.Szerintem is van bennük valami megmagyarázhatatlan amikor olvas az ember akkor valahogy máshol van.:)
Nem, ez egyáltalán nem normális.
Nem azért mondom, de az ilyenek marha hamar kifognak égni. Előbb utóbb eljutnak majd az öngyilkosságig, és oda, hogy nincsenek barátai, senki se szereti őt, stb. Szociálisan annyira beszűkül, hogy mint mondtam utálni fogja az életet.
Semmi gond nincs azzal, hogy olvas, de túlzásokba nem kéne esni. A fiatalság arról szól, hogy kiépíti a kapcsolatot az emberekkel, és élvezi az életét.
Hiába lesz okos, művelt, ha elhanyagolja magát, nem tud majd kiépíteni normális kapcsolatot az emberekkel stb.
Az első 6-7 év az ami meghatározza a későbbi személyiségét. csak én attól tartok, hogy ez már picit elkésett.
Aki meg azt mondja, hogy nagyon rendben van, az meg picit gondolkodjon már el néhány dolgon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!