Kamaszok (15-18 évesek)! Mennyi zsebpénzt kaptok egy hónapban?
Figyelt kérdés
Havi egyszer, vagy hetente, vagy amikor éppen kértek?Mennyivel lennétek elégedettek?2013. jún. 6. 20:37
21/22 anonim válasza:
Az 5ezres én voltam, 14 éves lány vagyok
22/22 anonim válasza:
10ezer+5000. Az előbbi a zsebpénz, utóbbiból pedig bérletet veszek. eredetileg a 10ezerből vettem a bérletet is, de olyan rossz lett a közlekedés, hogy nincs idő szendvicset csinálni reggel (boltba menni friss zsömléért/kifliért/kenyérért, plusz felvágottak, zöldségek) ezért a suliban vagy pékségben veszek reggelit és kb. 2 hét után elfogyott az egész és a tartalékomat kellett költenem, úgyhogy dupláztunk.
ha kérek, és elmondom mire kell (ruha, rossmann, pizza) akkor kapok. Nyáron elég ennyi, mert nem megyek be a városba (Bp.) de ha mégis, akkor már önmagában a bkv-zás is lenulláz. Év közben pedig olyan 20-30ezer havonta jó lenne, és abból gyűjteni is tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!