Kamaszok, ti hogyan ünneplitek a ballagást? Külön a barátokkal lesz valami program?
Nekem nem lesz semmi ünneplés, szüleimet nem érdekli...:(
Max annyi, hogy jövőhét szerdán megyek pár sulis gyerekkel moziba.
# 8
Az utóbbi 8 évben ünneplik, azaz amióta én járok iskolába. (Bár én nem a nyolc általánost, hanem 4 ált.+4 gimit végeztem idén...) De mellesleg az oviból is ballagnak.
Szerintem a gimibe jutást is ünneplik.
De az én esetemben - mint látod - nincs így.
Hát vége az évzárónak,a mi ballagásunknak kb. olyan 7 körül(szörnyű mennyit beszél az igazgató).
Aztán elmegyünk egyet vacsizni egy igen elit étterembe.
Hazaérünk 9-re.
Megkapom az ajándékokat,pénzt stbstbstb.
Aztán elmegyek fürdeni,készülődni stb.
Éjfélkor találkozunk nálunk az osztály magjával(6 fiú,8 lány). Elmegyünk bulizni. Mindenki hívja a saját szüleit,hogy vigyék haza. Értem jönnek reggel 5-kor. Hazaérek,úgy ahogy vagyok bevágom magam az ágyba.
Másnap délután 3-4 körül felkelek. Lefürdök,összekészülök,és megyünk 2 barátnőmmel vásárolni:)
Utána beülünk egy cukrászdába,hazaérünk hozzám,filmezünk. Hazavisszük őket. Hazaérünk a szüleimmel este 11-re,aztán én még gépezni fogok hajnalig. Aztán lefekszek hajnali 3-kor.Éééééés kezdetét vette a nyár.... Későig eljárás,későn fekvés,bulizás:)
IMÁDOM A NYARAAAAAT!!!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!