Kamaszok! Milyen "programot", játékokat tudtok ajánlani nekem szilveszterre?
Átjön hozzánk egy barátnőm és össze szeretném gyűjteni miket tudunk csinálni.
Ő 15, én 14 éves vagyok :)
Panel lakásban lakunk, 3szobás, elég pici. A szüleim szobája egybe van a nappalival, és a szüleim ott lesznek szilveszterkor is. Milyénk a lakás többi része, meg amíg a szüleim nem alszanak, a nappaliba is bemehetünk persze. :D
Inni nem fogunk, előreláthatólag csak mi ketten leszünk! :)
Előre is nagyon köszönöm a segítséget. :)
Activity bár ketten nem tudom milyen,de imádom:D
xbox
táncoljatok
filmezzetek
pletykáljatok
fessétek ki egymást bekötött szemmel
köröm festés
süti csinálás
fincsi turmix mindenből ami otthon van
chatroulette -csak óvatosan,és ne a magyarral,mert az nem jó
karaoke
vagy ha nagyon kivagyok már égve akkor tévé bekapcs hang levesz és szinkronizáljátok ti magatok
ó bocsi most csak ilyen szokásos dolgok jutnak az eszembe amit ha kiégük szoktunk csinálni,de majd írok ha eszembe jut valami
szilveszterkor főzzetek virslit, vegyetek fel színes parókákat, hallgassatok zenét, csukott szemmel kifesthetitek a másikat :) Játszatok igazmondó kockát csinálsz egy kockát, amre ráírod az oldalaira, h "igen" "nem" "talán" "határozott igen" "határozott nem" "dobj újra!"
és kérdezel tőle vmit, pl. ettél-e már cipőt? :P és ő dob a kockával, és amit a kocka mutat, az az "igaz" jópofa játék :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!