12 éves ikrekkel mi legyen a program hétvégén?
Sziasztok! :)
Milyen hasznos programot ajánlanátok két kiskamasszal (lányok)? Főleg benti (pl.: sógyurma), de "kinti" is érdekel. Lehet olyan is, amivel szülő nélkül is elvannak. Sajnos nem igazán tudom, mi köti le őket. Már sokmindent kipróbáltunk. Ötletelnétek?
A kishúgom is 12 éves lesz (bár szerencsére csak egyedül van), úgyhogy nagyjából képben vagyok:)
Szerintem a sógyurma nem kötné le őket, az kisebbeknek való, de maradhatsz a kreatív vonalon. Én akkoriban nagyon szerettem montázsokat készíteni, ha vannak csajos magazinjaid, amik már nem kellenek, szerintem azzal jól elszórakoznak. A másik meg a társasjáték, amit szerintem szinte mindenki imád. Gazdálkodj okosan, szóló, Monopoly, ilyen klasszikusok. Még ha először nincs is hozzá kedve az embernek, totál bele lehet lednülni:) Vagy nézhettek filmeket, sorozatokat, esetleg süthettek sütit együtt, abban is tudnak segíteni.
Kori nagyon jó ötlet, köszönöm. Moziba sajnos nem mehetek el velük (olyan betegségem van).
Köszi!! :)
Kedves 2.!
Az is nagyon jó ötlet! :)
Mondjuk sütit sokszor szoktunk sütni, az kilőve... De Activity pl. nagyon jó. Ők nem ilyen "nagylányos lányok", inkább szeretnek babázni (icikepicike), meg ilyesmi. :D :D
Én 15 éves vagyok és 12 évesen nagyon lekötött a társasjáték, meg például egyszer kaptam egy nagyobb puzzlet és azt több napon keresztül raktuk ki anyával ez ilyen kisebb "projekt" volt :D
Meg én mindig is nagyon szerettem kártyázni, például magyar kártya: snapszerezem már jó kis korom óta..
Én is szerettem még 12 évesen is babázni ,barbie babákkal és ha olyannal is játszanak jó móka például ha építenek kis házakat: cipős doboz vagy ilyesmi..
Sorozatnézés nálam mindig nyerő még most is [nagy szappanopera szerető vagyok:kár,mert a Mariyhuynak nemsokára vége xD :D] szóval ha mondjuk találtok valami értelmes sorozatot..
Kültéri program: Sétálni , parkba járni, bár most hideg van szóval inkább a benti programok. De elmehettek mondjuk cukrászdába is. Emlékszem én anyával akármikor voltam a városban, van ott egy kis cukrászda oda mindig bementünk még mai napig is bemegyünk csak sajna most már kevesebbszer megyünk meg anya külön is él, mert apával elváltak, de az is nagyon jó program volt.. Ha esetleg szeretik a múzeumokat, bár ebben nem vagyok biztos de az is jó program lehet..
Akár segíthetsz nekik suli ügyben is , valamilyen játékos tanulással :: így tanulnak is, de ha valamilyen játékos megoldást találsz akár egy kedvenc tárgyukhoz ha van olyan akkor azt élvezni is tudják.
Ennyi jutott most az eszembe, de remélem tudtam segíteni!! :D
Jó szórakozást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!