Kamaszok, miket esztek egy nap?
reggeli: nem eszek
suliban: gyümölcs, vagy egy sajtos szendvics (vega vagyok, na meg utálom a vajat) mellé egy kis felkarikázott uborka... vagy kis dobozkában vegyes zöldségek
ebéd: főzelék vagy saláta
uzsonna: valami kis édesség
vacsora: változó... valamikor kimarad
41kg 16L
Tyűű, én össze vissza eszem általában.. :/ De leírom ma mit ettem:
Reggelire egy paprikát, egy gépsonkát, egy medvesajtot éés két szelet (?) szalámit. Tehát szinte szendvics volt, csak épp kenyér nélkül.
Ebédre gulyáslevest, meg egy darab kisebb krumpli sütve, pár szem kagyló alakú tészta és egy pici darab husi (maradék a tegnapi családi, "ünnepi" vacsiból).
Ezek után már csak csipegettem... csoki(ka)t, müzlit, pár krumplidarabkát és egy almát. Ezt így összevissza...
164 cm, 56 kg, 16/L :)
Huh, nem sok mindent :D
Reggeli: általában elmarad
Tízórai: sokszor csak ilyen szar szendvicseket tudok venni, de azt mostanában meg sem eszem, szóval ez is elmarad, esetleg megiszok egy kis doboz tejet amit osztogatnak suliban
Ebéd: suli étlapjától függ, de gyakran kihagyom. otthon még általában kajálok, valami húsfélét és/vagy tésztát, esetleg főzeléket, levest szinte soha nem eszek
Vacsora: rántotta, gabonapehely, pohár tej
Egyébként időponttól függetlenül egy csomó édességet és gyümölcsöt eszek, össze-vissza egész nap :D
16/f 183cm 64kg
Reggeli: Gabonapehely tejjel
Tízórai: Viszek szendvicset suliba
Ebéd: Otthon eszem,minden nap melegételt.
Uzsonna: Valamilyen szendvics
Vacsora: Szintén szendvics
Ezen kívül teát szoktam vinni suliba,itthon meg ha van akkor üdítőt,ha nincs akkor szörpöt iszom.
16/F,185 cm, 60 kg
Nagyon rendszertelenül étkezem. Legtöbbször az egyik napon halálra zabálom magam, a másikon meg szinte semmit. Pl.: Ma is egy ilyen nap van. Már elmúlt dél, de még semmit nem ettem és nem is fogok, valószínűleg.
Tegnap ezeket ettem:
Reggeli: Kimaradt
Tízórai: Szintén kimaradt
Ebéd: Tojásrántotta- ez volt olyan dél körül
Azután nekem az uzsonna, vacsora teljesen egybefolyt. Ettem mindent, amit megláttam. Szendvicset,csokit, gyümölcsöt. Egy szóval kész káosz :D
Változó, de kb ilyesmi:
Reggeli: Nem szoktam, szűk a gyomrom.
Suliban 10 körül eszek egy rántott húsos-salátás szendvicset, minden nap.
Ebéd: Menza 12:30-kor
Hazaérek olyan 3 körül ami van itthon azt szem, pl ma 3 kentucky csirkecomb+saláta+grill krumpli
hat körül szendvicseket nyomok be
este 8 körül vacsorázok, általában rendelt kaját, pizzát...
62 kiló 176 cm
15/F
Reggeli:Jó reggelt! (futás után ló rendberakása közben)
Tízórai: szendvics
Ebéd: amit csinálok magamnak itthon [szüleim dolgoznak] ma pl. Hús leves + gyros
Uzsonna: amit lovaglás közben is fogyaszthatok.. (alma, guru, túrórudi..amit találok)
Vacsora: változó.. de saláták általában..
14/l 160cm 52kg
Reggelire: egy teljes kiőrlésű rozskifli vagy zsemle, csirkemellsonka, csípős paprika.
Tízórai: ha van kedvem, akkor viszek magammal valami gyümölcsöt.
Ebéd: amit anya főz, de ha közvetlenül suli után van edzésem, akkor a büfében kajálok valamit, hogy ne teli hassal menjek.
Uzsonna: nem eszek rendszeresen, ha eszek, akkor is max. valami gyümölcsöt, csokit vagy joghurtot.
Vacsora: ugyanaz, mint reggelire.
170 cm és 57 kg vagyok.
16/L
Reggeli: müzli tejjel
Tízórai: semmi, vagy valami kisebb szendvics, kifli
Ebéd: változó, amit anyu csinál, vagy rendelünk pizzát
Uzsonna: délután aludni szoktam, úgyhogy csak ritkán uzsonnázom
Vacsora: -
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!