Igen,áprilisban voltunk.Egész jó volt.Elmentünk hajókázni,utána beültünk a Mekibe,befejezésül sétáltunk egyet a Margit-szigeten.
2013. máj. 18. 18:17
3/27 anonim válasza:
Pont egy hete voltunk. Illetve én nem, mert arra számítottam , hogy rettenetes lesz (a semmi közepén, valami táborban), de a többiek elmondása alapján mégsem volt olyan rossz, kicsit bánom már, hogy nem mentem.
2013. máj. 18. 18:19
4/27 anonim válasza:
Voltunk. :) Évközben egy párszor egy-egy napra, vagy csak délután valamerre. De a most vvégi 2 napos volt a legjobb. :) Minden évben az érettségi szünet alatt megyünk 2 napig kirándulni. Idén Pécs, Harkány és Siklós volt a célpont. NAGYON JÓ VOLT. :D Főleg a fürdés (Siklóson) és a szálláson való este/éjszaka.. :P
Soha nem értettem azokat, akik kihagynak ilyeneket...
16L
2013. máj. 18. 18:23
5/27 anonim válasza:
Május 10.én voltunk.. nem volt rossz :)
2013. máj. 18. 18:33
6/27 anonim válasza:
Kedden megyünk mecsextrémbe.
2013. máj. 18. 19:15
7/27 anonim válasza:
Igen, már kettőn is. Az első 2nap 1 éjjszaka volt, Varbón. Nagyon jó volt, de ott nem az egész osztály volt, hanem minden évfolymból 4-től 8-i terjedő gyerek vehetett részt. De ami most volt 10000x jobb volt. Ez Bükkszentkereszten volt a Privát Fogadó Panzióban, 2 éjj 3 nap. A-sok B-sek együtt mentek, persze innen-onna sem mindenki, kb 20-an voltunk. Eszméletlenül jó volt, főleg az éjjszaki túra,és az esték. Azt sosem felejtem el. Amúgyis imádom az ilyen összejöveteleket, és nagyon hiányzik, pont tegnap jöttünk haza! :)
2013. máj. 18. 20:33
8/27 anonim válasza:
Mentünk.Vinyére.Jó volt.:) 2 napos volt.Ez volt az utolsó kirándulás.Jövőre érettségi lesz.:)
17/L
2013. máj. 18. 21:02
9/27 anonim válasza:
Most lesz ezután a hát után:D nagyon várjuk:D tuti jók lesznek az esti programok is:D
2013. máj. 18. 21:48
10/27 anonim válasza:
Jövőhéten megy az osztályom, de én nem megyek.
"Soha nem értettem azokat, akik kihagynak ilyeneket... "
Persze, de ha nincsenek barátaid az osztályban és mindenki csak piszkálni tud nem túl jó élmény :) Inkább bemegyek aznap az iskolába, minthogy 3 napig konkrétan rettegésben éljek, amiért még fizetek is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!