Nem szeretek... Sok a hajléktalan és éjszakánként is hangos az utca, meg aztán messze van minden számomra fontosabb helytől és embertől.
16L
2013. máj. 8. 17:10
2/18 anonim válasza:
Én Békéscsabán lakom, és szeretek itt élni. A belvárosban van a lakásunk, ezért minden nagyon közel van. A suliba három perc alatt érek át, szóval nem is kell korán kelnem. Mondjuk van néhány hajléktalan, és a köztisztaság sem a legjobb, de azért elviselhető. Azt sajnálom, hogy nincs egy darab kutyafuttató sem, és a belvárosban lehetetlen jó helyet találni, ahol elengedhetnénk a kutyákat futkározni egy kicsit.
2013. máj. 8. 17:25
3/18 anonim válasza:
sok a cigány, sok a tróger, de szép a vértes és úgy a város is nagyjából.
2013. máj. 8. 17:28
4/18 anonim válasza:
Budapesten élek, és szeretem. Mindenközel van. Változatosak a helyek. Sok a szórakozási lehetőség. Amit nem szeretek benne, az a csatornázás hiánya, és a tömegközlekedés reggelente.
2013. máj. 8. 18:30
5/18 anonim válasza:
Budapesti vagyok, és imádom a városom!
Főleg a belvárost, a nyüzsgést,kávézókat, utcákat, csak úgy sétálni, még a bkv-t is szeretem. Végülis 3850- ért havonta annyit utazhat az ember(diák) amennyit bír. Még a dugót,szmogot, és hontalanokat se bánom.
Budapest Budapest te csodás, te vagy nékem a szívdobogás!!!
2013. máj. 8. 19:16
6/18 anonim válasza:
Egy kisebb városban lakom, és nagyon szeretem. :) A belváros tele van régi épületekkel, persze felújítva, de az egész nagyon hangulatos. Nincs sok hajléktalan, és viszonylag tiszta a környék. Bár az utóbbi időben sok cigány kötözött ide... De közel van az erdő, meg van itt egy csomó park, szóval jó itt élni. Ráadásul mivel a belvárosban élek, minden közel van. Negatívum, hogy kevés itt a szórakozási lehetőség, ebből a szempontból Budapest jobb. (De semmi pénzért nem költöznék oda, túl nagy ott a tömeg...)
2013. máj. 8. 20:14
7/18 anonim válasza:
kedves harmadik, tatabányai vagy? :D
én is itt lakom, nagyon szeretek itt élni. :)
2013. máj. 8. 20:20
8/18 anonim válasza:
Egy vidéki kisvárosban élek...és hááát amiért nem igazán szeretek az az, hogy semmilyen szórakozási lehetőség nincsen, viszont a tiszta levegő és természet ad némi kárpótlást.
De még mindig jobb itt lenni, mint pl. Bp.-en. :S
2013. máj. 8. 21:18
9/18 anonim válasza:
Magát a várost nem szeretem. Túl kicsi, és csendes nekem.
De azért vannak dolgok amiket szeretek benne. :)
2013. máj. 8. 22:01
10/18 anonim válasza:
Azért megjegyezném, hogy Budapesten is található bőven kertvárosi rész. Meglehetősen szép például reggelente a domb ami mellett elmegyek. Nincs ott semmi csak fű, gaz, kisebb fák, meg pár pad. Illetve a közeli utcák is hasonlítanak egy faluban találhatóra. Csak ha kimegyünk a főútra már más a helyzet. :) Éppen ezért szeretek itt élni, hiszen könnyedén átmehetek a belvárosba, de maradhatok a nyugis kertvárosba is cseresznyét eszegetve az utcán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!