Kamaszok, melyik a kedvenc ballagási dalotok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 22:10
1/16 anonim válasza:
Húzd cigány, Ballag már a vén diák, Húsz év múlva, Gaudeamus igitur. :)
2/16 anonim válasza:
Régi mesékre emlékszel-e még... :)
3/16 anonim válasza:
A Szózat a műsor legvégén,mert azt jelezte,hogy végre tényleg vége. De szép is volt...
4/16 anonim válasza:
jut még eszedbe kedvesem :)
de mi tegnap kispál és a borz - ha az életbenre is ballagtunk:)
5/16 anonim válasza:
Amiket előttem írtak mind nagyon jók:)
még egyet tudnék mondani: Koncz Zsuzsa-Isten hozzád
6/16 anonim válasza:
Máté Péter - Egyszer véget ér
De csak azért, mert általánosban erre ballagtunk, és imádtam az iskolámat, meg az osztályomat. :) Miközben énekelünk, a képeken mindenki mosolyog, egyik osztálytársammal, akivel különösebben nem is voltunk jóban, fogjuk egymást kezét, egymás felé nézünk és mosolygunk.
Megmaradt szép emlékként :)
7/16 anonim válasza:
Nálunk minden évben ballagáskor leadják a Shrek 'főcimdalát' (Smash Mouth - All Star). :D Nekem az.
8/16 anonim válasza:
Szerintem a Gyertyafény keringő a legjobb, bár nálunk ballagáson kb. senki nem énekelt elég vicces volt:D
9/16 anonim válasza:
húzd cigány :D olyan lüktető az a dal sztem :D mindig örültem ha az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!