Kamaszok, mennyire szerettek azon a településen élni, ahol éltek?
Figyelt kérdés
Mit szerettek benne, mit nem?2013. máj. 8. 16:42
11/18 HotChoc válasza:
Egyáltalán nem szeretek itt élni (egy Heves megyei falu). Nyolcéves voltam, mikor ideköltöztünk, nem tudok róla pozitív dolgot mondani, max annyit hogy jobb a levegő mint egy nagyvárosban. Semmi élet nincs itt, teli van az egész község agresszív, lusta romákkal (nem vagyok rasszista, ez az igaszság), hétvégente és ünnepnapokon lehetetlen a közlekedés, éjjel pedig életveszélyes begyalogolni a vasútallomásról a sötét, kivilágítatlan, elhagyatott bekötőúton ahol 120 km/h-val száguldoznak az autósok.
12/18 anonim válasza:
Egy borsodi faluban lakok, Miskolc mellett. Kb. 5000 ember lakik ebből 2-3 hajléktalan, ugyanennyi roma család az aki itt él, de problémák nem szoktak lenni. Nagyon hangulatos, tiszta, szép a környék, a város 5 percre van, de szórakozási lehetőség az semmi nincs, kicsit unalmas már. Én szívesen laknék Budapesten.
13/18 anonim válasza:
Én Miskolc-tapolcán élek, de leginkább Pesten laknék én is. Túl sok ismerős, sok emberrel nincs jó viszonyom és mindig találkozok velük :D akárhova megyek mindig van valami ismerős szóval már kezd elegem lenni belőle :D
14/18 anonim válasza:
Semennyire!!! Szabadkai vagyok, szerbül egy mukkot sem beszélek, és amint tehetem, elmegyek innen, de nem csak az országból, ha sikerül, akkor egész Európából. De ha valaki ma azt mondaná, hogy holnap költözhetek Európán belül bárhova, rögtön mennék Bécsbe vagy Pestre. :)
15/18 anonim válasza:
Én egy vidéki kisvárosba élek ahol 7000-ren laknak kb. Úgy gondolom, hogy az én pörgős életemhez úgy érzem kell ez a kisváros. Úgy gondolom, hogy a város csendessége és nyugissága pont kiegyenlíti ezt a balance-ot amit a másik oldalam igényel.
16/18 anonim válasza:
Debrecenben lakom születésem óta, de mindig nagyon szeretem nézni olyan szép hely:)
17/18 anonim válasza:
Én is Békéscsabán lakom és őszintén szólva, gyűlölöm! Magát a környéket szeretem, mert minden közel van a lakásunktól, de a köztisztaság borzalmas, a 'kúltúrális programok' szintén szörnyűek, elég sok hajléktalan van, egyre több bolt zár be mostanság és koromból adódóan hozzáteszem, hogy a szórakozó helyek is egyre jobban épülnek lefele.:s Ja, és az emberek igen pletykásak erre fele, tudom ez lehet nem ide tartozik, de ez is benne van, abban, hogy miért nem szeretek itt lakni.
18/18 anonim válasza:
Én Budapesten lakom, kertvárosi részen, aminek már-már szinte falusi jellege van. Itt nagyon jó a levegő, madárcsicsergés stb., viszont 20 perc alatt bent vagyok BKV-val a belvárosban. Szeretek itt lakni, szép és nyugodt környék, és Budapest belvárosát is nagyon szeretem, tele van minden kávézókkal, kocsmákkal, szórakozóhelyekkel, bevásárlóközpontokkal, mozikkal, kiállításokkal, szóval mindig van mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!