szeptemberbe voltunk erdélybe 1 hetes, és majd junius 6.-án megyünk körbebiciklizni a velenceitavat, és lehet hogy fürdünk is :p
2013. máj. 18. 23:08
12/27 anonim válasza:
Pénteken megy az osztály fele..Másik fele nem:D Így én sem. Nem amiatt a másik fele miatt az osztálynak, hanem mert semmi kedvem azért utazgatni 3 órát hogy 5 múzeumot végigjárjak...Úgy is terveztünk az osztállyal mást külön 'igazi, utolsó közös kirándulás' címen. Azt várom ♥. A péntekit meg kihagyom:)) 14/L (8.:))
2013. máj. 19. 14:54
13/27 anonim válasza:
Megyünk 2 napos kirándulásra, azt nem tudom, pontosan hova... A mostani ofőm borzalmas kirándulásokat szervez, az van, amit ő akar. De az osztálytársaim sem semmik, minden derogál nekik, se kirándulni nem akarnak, se várost nézni.
Sajnos úgy látszik, az élményekkel teli osztálykirándulások korszaka számomra lezárult, ugyanis az általános iskolai ofőm hihetetlenül jó kirándulásokat szervezett, mindegyik a kedvenc emlékeim közt marad örökké!
17L
2013. máj. 19. 18:20
14/27 anonim válasza:
Voltunk Pécsett, egy napos kiránduláson a Mecsextrém kalandparkban. Jó volt. :)
2013. máj. 19. 19:01
15/27 anonim válasza:
Évközben voltunk párszor délután egy-egy mini osztálykirándulásra, vadasparkba,kalandparkba,Szegeden,Pesten és egy erdei suliba.
Osztálykiránduli (2 éjszaka 3 nap) a Balatonra megyünk:) És remélem,hogy jó lesz,de miért ne lenne az?:))
2013. máj. 19. 20:09
16/27 anonim válasza:
Még nem voltunk, és nagyon valószínű, hogy nem is megyünk. Pedig lett volna lehetőségünk menni egy eggyel felettünk lévő osztállyal, de nem, mert az ofő nem akar vinni minket...
16L
2013. máj. 19. 21:18
17/27 anonim válasza:
pestre mentünk egy hónapja. Nem volt vészes,rosszabbra számítottam
2013. máj. 19. 22:56
18/27 anonim válasza:
Mi június elején megyünk Erdélybe!:) Már várom! L/13 (7.oszt)
2013. máj. 20. 18:10
19/27 anonim válasza:
Mi még nem voltunk, és nem tudom, hogy megyünk e. 17L
2013. máj. 20. 19:11
20/27 anonim válasza:
Mi voltunk szeptemberben, 3 nap, 2 éjszakára iszonyatosan jó volt, és megyünk majd augusztusban is (a tavalyi ilyen helyett volt a szeptemberi), akkor 5 napra, remélem az is legalább olyan jó lesz:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!