Kamaszok, miket esztek egy nap?
Reggeli: szendvics
Tízórait nem eszek
Ebéd: kávé vagy tea délbe a suliban, meg még itthon ami van főtt kaja, ez változó. (míg menzán ettem az ebédem jóval kevesebb volt)
Uzsonna: nem eszem
Vacsora: általában valami hideg kaját vagy tojást.
15/L, 168cm, 45kg
Reggeli általában kimarad. Suliban 5-6 szendvics, otthon valami meleg kaja, este felvágottas kenyér.
193cm 71kg 16/f
Reggeli:valamilyen szendvics
Tízórai:nem eszem
Ebéd:amit az édesanyám csinál
Uzsonna:nem eszem
Vacsora:valamilyen szendvics
14/F, 69kg, 190cm
Hétköznap iskolaidőben:
Reggeli: általában szoktam reggelizni, de ha rohanok a buszhoz akkor kimarad. Szendvics vagy gabonapehely tejjel. Zöldségek:paradicsom,paprika,uborka.
Tízórai: 1-2 szendvics és egy kis csoki vagy müzli
Ebéd: 1 szendvics még a suliban dél körül, aztán otthon 3 körül főtt étel amit az édesanyám főz/süt.
Uzsonna: az nekem egy időben van az otthoni ebéddel
Vacsora: 6 körül mindig változatos dolgokat. Valamikor csak 1 natúr joghurt, máskor hal, szendvics, stb. Ehhez is zöldség és gyümölcs pl:alma,banán,narancs Vizet és gyümölcslevet iszom és sok teát.
Hétvégén és tanítási szünetben:
Bőséges reggeli: tojás,sok-sok zöldség
Tízórai: valami péksüti, de ez sokszor kimarad
Ebéd: leves, másodikféle
Uzsonna:gyümölcs
Vacsora: az mint hétköznap 12/L, 162cm/50kg
Reggeli:kakaó,sajtos szendvics(a pékárú magvas,barna zsemle/kifli)
Tízórai:szendvics vagy valamilyen pékárú(kakaós csiga stb..)
Ebéd:amit anyu főz
Uzsonna:nem szoktam,max. 1 csoki vagy gyümölcs
Vacsora:müzli vagy szendvics
hát énis össze-vissza eszek mindent...
reggeli az kb mindig kimarad,mert későn kelek fel,és nincs időm enni.
tízórai:szendvics
ebéd:(inkább uzsonna,mivel fél3kor érek haza)
valami főtt kaja,de van h szendvicset eszek ebédre is.
aztán délután ha itthon vagyok,akkor általában kieszem a hűtőt,joghurt,puding,műzli,csoki,gyümölcs,ami van:D
vacsira pedig változó,ma pl tojást eszek paradicsommal meg paprikával:D
15/L,162cm,51-52kg:)
Nekem ez, azért változó mert a nyárhoz képest télen többet szoktam enni. Reggeli: valami kifli vagy péksütemény
Ebéd: A suliban szendvics (vagy dobozkában alma feldarabolva nem haraphatom az almát fogszabi miatt :(( )
Amikor hazaérek akkor eszem vagy azt amit anyum csinált vagy apum hozott .
Vacsora: Nem nagyon szoktam este 6 után enni (nem is szeretek) de 6 előtt gyümölcsöt vagy kőrözött puffasztott rizs vagy kefir :) De olyan is volt már h egész nap csak gyümölcsöt ettem. Édességet nem szoktam :) 13L
Általában...
Reggeli: kenyér, felvágott (,margarin+valami zöldség); de van amikor csak egy jogurt lekvárral/mézzel+gyümölccsel
Tízórai: szendvics, kakaóscsiga/egyéb péksüti, gyümölcs, túrórudi vagy más előző napi maradék finomság (süti, gyümölcssaláta, franciasaláta...). Általában ezek közül kettő, maximum három, néha (mostanában gyakrabban) csak egy.
1. Ebéd: menza. Ezt részletezni nem lehet, amit dob a gép. És az is attól függ, hogy mennyit eszem, hogy mit adnak.
2. Ebéd: otthon, ami kaja van (van, hogy normális, pl. rizs hússal, van hogy csak süti/puding/gyümölcs/zacskós leves/hideg/zsíros kenyér/sajt...csak változatosan;) ez viszont kedden és csütörtökön általában csúszik, 6-fél 7-kor fogok bele, mert akkor érek haza.
Uzsonna: (nem kedden, csütörtökön) valami kaja, amit otthon találok, általában nasi és/vagy gyümölcs.
Vacsora: meleg/hideg étel. Sokszor rizs, hússal/hallal, párolt zöldséggel (xaoval, de nem hiszem, hogy ez sokat mondott:)), vagy csak kenyér felvágottal, zöldségekkel.
16/L 176cm 55 kg
# 18
No, én meg a hetes, mégis lepontoztak. Most ha azért, amiért nem a legegészségesebb a táplálkozásomon, akkor törölje a profilját, még egy ilyen egyszerű oldalt se tud használni. A válaszom ugyanis kifogásolhatatlanul eleget tesz a kérdésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!