Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek most mit csináljak?

Szerintetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Detoxba kerültem 14 évesen, 5 napig kórházban feküdtem, és másfél hétig hiányoztam a suliból. Mindenki kérdezi, hogy hol voltam, miért nem jártam suliba, de nem merem elmondani nekik. Lehet, hogy már így is tudják mert pár lány a buliba már biztos szétkürtölte.. Rosszul érzem magam ez miatt. Mit mondjak az embereknek, hol voltam másfél hétig? Az orvosok pedig nagyon gorombák voltak velem, szidtak, hogy hogy csinálhatok ilyet.. Ez is rosszul esett most depressziós is vagyok kicsit.
2013. máj. 2. 21:51
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
3%
mi az a detox?
2013. máj. 2. 21:59
 2/33 anonim ***** válasza:
82%
Hát gratulálni tudok elsősorban, 14 évesen nekem sötétedéskor hazafele kellett vennem az irányt. Erről szól a felnőtt élet: vállalni a felelősséget mindenért. 17 vagyok, én is gyerek vagyok még, de azért erre már rájöttem. De legalább te nem vagy rá büszke, hogy már megjártad a detoxot, nem is csak 1 napra.
2013. máj. 2. 22:01
 3/33 A kérdező kommentje:
Alkoholmérgezest kaptam..:(
2013. máj. 2. 22:04
 4/33 anonim ***** válasza:
8%
nah, gyorsan utána néztem neten. Meg is érdemled a sorsod. 14 évesen????? Ha az én gyerekem lennél,már kaptál volna néhány nagy pofont. De itt is mutatkozik a szülői nevelés... pfff
 5/33 anonim ***** válasza:
31%

Mit csinálj?Vagy vállald fel a saját hülyeséged,vagy bújj el örökre a depibe!Mert ez nem fog jóra vezetni,elfogsz magányosodni,ha örökre szégyelled magad a hülyeséged miatt.Amit csináltál az se nem normális,se nem elfogadható,de sosem késő megváltozni.Ha most nem használod ezt ki,akkor H-A-J-L-É-K-T-A-L-A-N lehetsz,vagy akár prosti(ha lány vagy),de ha fiú,akkor csak az első..:') mert hogy így jövőd nem lesz,az is biztos és NEM NEKIK ÁRTASZ MEG NEM NEKEM,HANEM ÖNMAGADNAK!

Jól gondold meg..

6/33 anonim ***** válasza:
76%

Kórházban voltál, mert rosszul lettél. Több magyarázat nem kell. Ha jobban belekérdeznek, kezdj el sztorizni a csinos nővérekről vagy a helyes dokikról. (Azt nem írtad, lány vagy fiú vagy.)

És legközelebb légy óvatosabb. Én 30on felül vagyok, de még sosem jártam a detoxban.

2013. máj. 2. 22:06
 7/33 anonim ***** válasza:
47%
Még te vagy megsértődve, hogy gorombák voltak veled?????? Megáll az eszem!
2013. máj. 2. 22:07
 8/33 anonim ***** válasza:
77%
Mondd csak azt, hogy beteg voltál. Akikben megbízol, azoknak persze elmondhatod. Legalább tanultál az esetből és gondolom többet nem fog ilyen előfordulni:)
2013. máj. 2. 22:14
 9/33 anonim ***** válasza:
67%

Én is pont 14 évesen kerültem detoxba. Igaz én csak egy éjszakára.

Rettenetes bűntudatom és szégyenérzetem volt utána, és rólam is elég sokan megtudták. Egyszerűen nem foglalkoztam velük, beszólni senki nem szólt be, megjegyzéseket sem kaptam. Ebben a korosztályban ez inkább sajnos menőnek számít mintsem cikinek.

Azt hiszem akkor jöttem rá hogy rossz felé haladok és vettem egy hatalmas fordulatot és elkezdtem komolyodni, felelősséget vállalni a tetteimért.

Nem kell semmit mondanod az embereknek ha megkérdezik hol voltál. Semmi közük hozzá, ez csak a te dolgod és a családodé.

Ha gondolod írj privátot, beszélgethetünk.:)

16/L

2013. máj. 2. 22:14
 10/33 anonim ***** válasza:
78%
XD az komoly... mondd meg, hogy rosszul voltál, de ha megtudja mindenki ne próbáld meg tagadni.
2013. máj. 2. 22:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!