Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek most mit csináljak?

Szerintetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Detoxba kerültem 14 évesen, 5 napig kórházban feküdtem, és másfél hétig hiányoztam a suliból. Mindenki kérdezi, hogy hol voltam, miért nem jártam suliba, de nem merem elmondani nekik. Lehet, hogy már így is tudják mert pár lány a buliba már biztos szétkürtölte.. Rosszul érzem magam ez miatt. Mit mondjak az embereknek, hol voltam másfél hétig? Az orvosok pedig nagyon gorombák voltak velem, szidtak, hogy hogy csinálhatok ilyet.. Ez is rosszul esett most depressziós is vagyok kicsit.
2013. máj. 2. 21:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%

Nem kellett volna ezt te 14 evesen megtapasztalnod, dehat ami megtortent az megtortent.Valtoztatni mar ugysem tudsz.

Hiszem , hogy ez segitett neked, mostmar biztosan elovigyazatosabb leszel, es nem fogsz tobbe ilyen szituacioba kerulni.

Ha nem akarod nem modod el, nem kotelesseged beszamolni osztalytarsaidnak/tanaraidnak az incidensrol.

Egyszeruen mondd, hogy rosszul lettel, vagy ,hogy nem szeretnel errol beszelni.

Maskor vigyaz magadra es ne tegyel tobb ilyen hulyeseget

2013. máj. 2. 22:19
 12/33 anonim ***** válasza:
42%

14 évesen alkoholmérgezés? Na az szép!

Kedves szülők liberális neveléséhez ismeretlenül is gratula.

2013. máj. 2. 22:27
 13/33 A kérdező kommentje:
Anyaék igen is jól neveltek, kitűnő tanuló vagyok, sokat segítek és illedelmes is vagyok.. Mostanában sokat bulizok azonban, de azért engednek el anyáék mert megbíznak bennem. Leszidtak a detox miatt, főleg, hogy fizetni is kellett érte! Most nem mehetek egy hónapig bulizni, de kedvem se sok. Köszönöm a normális válaszokat! Lány vagyok egyébként.
2013. máj. 2. 22:40
 14/33 anonim ***** válasza:
80%
Ez a nagy bünti, 1 hónapig nem mehetsz bulizni? K.rva jól nevelnek, tényleg..
2013. máj. 2. 22:43
 15/33 anonim ***** válasza:
35%
14 éves taknyos,iszik,de most már nem érzi olyan nagynak magát,hogy bevallja mit csinált és itt sír,hogy gorombák voltak vele a dokik,anyád helyében tuti jól felpofoztalak volna,bár rá is férne,hogy kislány idáig jutott..
2013. máj. 2. 22:44
 16/33 anonim ***** válasza:
39%
Mond csak, azt hogy beteg voltál, elkaptad a hányásos vírust.. Átérzem a helyzetedet mert én is 15 évesen kerültem detoxba, mert pasimmal ittunk, nekem már nagyon sok volt, és alkoholmérgezést kaptam tőle. Szegény barátom meg nem tudta, hogy ennyire nem bírom a piát, mert ő ivott rendesen és ő nem kapott alkoholmérgezést. Aztán szét is mentünk, na de ez nem ide tartozik. Amúgy ja bent a detoxba az orvosok eléggé tahók, mert lehetne bennük együttérzés. Sajnos itt ezen az oldalon is tahók az emberek .
2013. máj. 2. 23:07
 17/33 anonim ***** válasza:
82%
hogy mit csinálj? szégyeld magad, de nagyon! aztán még egy 4 évre felejtsd el a piát, és mikor alkohollal legálissan is ünnepelheted a 18. szülinapd akkor már csak egy story lessz a sok közül! :) egyébkénnt meg senkinek nem tartozol beszámolóal, hogy hol voltál. fel a fejjel már megtörtént tedd magad túl rajta!
2013. máj. 2. 23:10
 18/33 anonim ***** válasza:
42%
Aki detoxba kerül meg is érdemli,miért lennének együttérzőek a saját idiótaságotok miatt kerültetek oda,szuper szüleitek lehetnek,szánalom 14-15 éves taknyosok isznak egyre lejjebb süllyed a társadalom..
2013. máj. 2. 23:10
 19/33 anonim ***** válasza:
61%

Ha a 14 éves kölköm a detoxban kötne ki, amellett, hogy akkora pofont leb..sznék neki, hogy a faltól kapná a másikat, tudatosítanám magamban azt is, hogy csődöt vallottam, mint szülő.

14 évesen, ráadásul lányként detoxban!!! Emberek hol élünk már, eszem megáll, komolyan!!És magyarázza a bizonyítványát, "mosakszik", hogy ő kitűnő tanuló, szófogadó stb... agyamat eldobom komolyan! És a legfelháborítóbb az, hogy ez már lassan a tök normális kategóriába tartozik.

Hát anyádék elb..szták a nevelésedet hallod, nem kicsit, nagyon...

2013. máj. 2. 23:11
 20/33 anonim ***** válasza:
63%

az eszetekbe se jutott, hogy esetleg kevertek valamit a piájába?

Oké, tényleg elég gáz maga a sztori. De a bünti megvolt, a tanulság is, nem kell még a szidás innen is.

2013. máj. 2. 23:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!