Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek most mit csináljak?

Szerintetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Detoxba kerültem 14 évesen, 5 napig kórházban feküdtem, és másfél hétig hiányoztam a suliból. Mindenki kérdezi, hogy hol voltam, miért nem jártam suliba, de nem merem elmondani nekik. Lehet, hogy már így is tudják mert pár lány a buliba már biztos szétkürtölte.. Rosszul érzem magam ez miatt. Mit mondjak az embereknek, hol voltam másfél hétig? Az orvosok pedig nagyon gorombák voltak velem, szidtak, hogy hogy csinálhatok ilyet.. Ez is rosszul esett most depressziós is vagyok kicsit.
2013. máj. 2. 21:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

16/L vagyok..Elég durva a sztorid.Igazából2 éve én is berúgtam,egyszer(és először..nem tudtam a mértéket),az ehhez képest semmi sem volt,de másnap majdnem lerohadt a képemről a bőr,annyira szégyelltem magam.

Meg az is kicsit furcsa,hogy már discózol..A büntetésed sem valami szigorú.Na mind1,nem ez volt a kérdés..

tehát ha megkérdezik,nem kell rá semmit se mondanod,csak azt,hogy kórházban voltál,mert nem érezted magad jól.Ne mond el senkinek sem,hogy a detoxban voltál,max. a legjobb barátnődnek.

De ha valahonnan mégis kiderül,akkor ne tagadd le,és tedd hozzá,hogy már megbántad,hogy ilyen buta voltál.

2013. máj. 4. 12:02
 32/33 anonim ***** válasza:

Ismerős.

Én, Szilveszterkor kerültem toxikológiára. Nem ittam sokat, csak kevertem magamnak egy piát, majd rá ittam egy pohár pezsgőt.Ennyi nekem elég is volt. Hánytam minden bajom volt, majd végül elájultam. A barátom megijedt, hogy esetleg komolyabb a baj, ezért hívta a mentőket. Aztán ami a kórházban volt! Soha nem felejtem el! Az egész éjszakát végig sírtam. Nem szeretnék soha többet oda kerülni!

Az én szüleimet ez eléggé megviselte. Apám napokig nem szólt hozzám, anyukám meg egyfolytában sírt. A nagymamám meg hetekig csak szidott. Se a rokonoknak, sem pedig a barátaimnak nem mondtam el, mert nagyon szégyelltem magam. Eléggé sz*r volt, szóval megértem.

Én azt tanácsolom neked, hogy ne mondd el senkinek az igazságot semmi kép. Találj ki valami kamu betegséget! Hisz lényegében semmi közük hozzá.

Én egyébként azóta egy kortyot sem ittam (már nem mintha annyira sokat ittam volna előtte is). Rá sem merek nézni a piára! A pezsgő látványától meg egyenesen felfordul a gyomrom.

Ha gondolod rám írhatsz, szívesen meghallgatlak.

17/L

2013. máj. 4. 18:08
 33/33 anonim ***** válasza:
figyelj, könnyen bemocskolhatod a neved egy ilyen esettel. tudod mit gondol az emberek többsége egy ilyen lányról, az előítéletek meg minden miatt? hogy éretlen, hülye kis liba, akinek nincsenek normális szülei. a legtöbb 14 éves ilyen lány akit ismerek, akik 12-től már ittak, cigiztek, pasiztak, most, 16-19 évesen nincsenek sehol azokhoz képest, akik szépen fokozatosan lettek egyre jobbak és jobbak.. az ilyen lányokat nem vették fel sehova, mindegyik valami gyűjtősuliba vagy szakközépbe ment, és ezeket a sulikat a jobb gimik diákjai erősen lenézik.. amikor egy ilyen lánnyal találkozom, mindig látom a szemükön, hogy valahogy szégyenlik magukat, hogy felnéznek rám.. tehát pl. volt egy-két osztálytársam az általánosban (de ilyen sztorija a legtöbb embernek van, szóval általánosságban is beszélhetünk), akik már 11-12 évesen pasiztak (de úgy komolyan, mindenféle 20-21 éves suttyóval összeálltak), cigiztek, ittak, sminkeltek erősen a suliban (ez nagy dolognak számított hetedikben..).. aztán most én vagyok az, aki sminkel, aki néha bulizik, meg akinek pasikon jár az esze, de máshogy, más mértékben, azt hiszem "normális" módon... nem azt mondom, hogy semmire sem vitték, de valamennyire sznob suliba járok, ők pedig gyűjtősulikba, mindig ott trógerkednek meg cigiznek a buszmegállóba, de ápoltan, úgy hogy ugyanúgy önmagamat adom és sok barátom van és nem vagyok stréber otthonülős, valahol így a tinis társadalomban vannak rétegek, és ilyenkor mindig azt érzem, hogy "feljebb állok".. nem mint ember, hanem csak úgy mintha összehasonlítasz egy ügyvédet és egy szakmunkást. amúgy ezt azért mondtam így el (lehet hogy hülye sznobnak fogsz tartani) mert ez a legelterjedtebb vélemény.. amúgy a hozzád hasonló ismerőseim mind "kiégtek". tehát kibulizták, kipasizták magujkat, és most valahogy szürkének és élettelennek tűnnek, és aki valahogy "beosztja" az életét meg az élvezeteket, és nem esik túlzásokba, az még 20-25 éves korára sem lesz kiégett.
2013. máj. 6. 22:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!