Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, ti sminkelitek magatok...

Lányok, ti sminkelitek magatokat? Ha igen, miket használtok?

Figyelt kérdés
Én 13 vagyok,már év elején elkezdtem magamat sminkelni,de nem olyan durván.. Szemceruza,szempillaspirál,labello vagy szájfény,és még vattakorong van nálam. És anyukám ma elkezdte,hogy nem engedi,hogy sminkeljem magam. Az osztálytársaim is sminkelnek,még a nálam kisebbek is. Hogy vegyem rá anyut,hogy megengedje suliba is a sminket?

2013. ápr. 16. 17:15
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló igencsak maradi...

Az ekkora gyerekek már rég nem babáznak, hanem szempillájukat festik és tiniszerelem is van az életükbe, na meg buli, ami nem jelent alkoholt meg hajnalig való k félést, vagy egy szál bugyis táncolást; hanem pl színházba-vendéglőbe mennek stb.

2019. aug. 7. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!