Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, ti sminkelitek magatok...

Lányok, ti sminkelitek magatokat? Ha igen, miket használtok?

Figyelt kérdés
Én 13 vagyok,már év elején elkezdtem magamat sminkelni,de nem olyan durván.. Szemceruza,szempillaspirál,labello vagy szájfény,és még vattakorong van nálam. És anyukám ma elkezdte,hogy nem engedi,hogy sminkeljem magam. Az osztálytársaim is sminkelnek,még a nálam kisebbek is. Hogy vegyem rá anyut,hogy megengedje suliba is a sminket?

2013. ápr. 16. 17:15
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

ma 17:36

szerintem nem vagyok csúnya smink nélkül is tetszek magamnak,a smink arra kell,hogy kiemelje a szememet.. Egyébként is a sminket nem csak csúnya lányoknak találták ki :-D Meg nem akarok 2 tonna alapozót kenni magamra,csak szemcerka,meg spirál..ennyi

2013. ápr. 16. 17:59
 12/41 A kérdező kommentje:
egyébként nem a többiek miatt sminkelem magam,én ilyet nem mondtam..ezzel azt akartam mondani,hogy nálam fiatalabbak is sminkelnek,akkor én miért ne?
2013. ápr. 16. 18:00
 13/41 anonim ***** válasza:
12%
Kiemeli a szemed? És minek? Mert te aztán azt pont nem látod! Aztán majd ne sikíts ha éppen egy felajzott bácsi hazafelé megdönget a bokorban! :)
2013. ápr. 16. 18:56
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
szempillaspirál:)azt is csak azért mert a szempillám kicsi és ha nincs rajtam spirál úgy nézek ki mint egy egér:( 13/L
2013. ápr. 16. 18:56
 15/41 A kérdező kommentje:
utolsó,majd pont a smink miatt dönget meg mi??:)) akkor már mindegy,mert ha zakkant vagy ilyesmi ígyis úgyis.. nem sminkfüggő..egyébként nem olyan környéken lakok,a sulival szembe,így nemhiszem
2013. ápr. 16. 18:57
 16/41 A kérdező kommentje:
*utolsó előtti
2013. ápr. 16. 18:58
 17/41 anonim ***** válasza:
50%
basszus.. én 16 vagyok,és nem sminkelem magam.. kibírod smink nélkül is:)
2013. ápr. 16. 18:59
 18/41 A kérdező kommentje:
nem :/
2013. ápr. 16. 19:00
 19/41 anonim ***** válasza:
83%

Istenem, nehogy már a lányok hibája legyen, ha egy idióta meg akarja erőszakolni őket! Főleg, hogy nem egy szempillaspirál miatt akar valaki dugni..

Egyébként korrektort, szempillaspirált és Carmexet használok, ha megvan, akkor színezett hidratálót is, és ünnepeken, vagy ha ki kell öltözni valahova, szemhéjtust is.

13 évesen csak szempillaspirált használtam, de szerintem sem akkor, sem most nem sminkelem magam agyon.

16/L

2013. ápr. 16. 19:03
 20/41 anonim ***** válasza:
27%
Na majd ha lesz gyereketek megértitek! Gyerek vagy, amíg nincs saját kereseted és otthon laksz, azt csinálod amit anyád mond. Hisztizhetsz akárhogy! Csak az nem jut el a kis agyadig, hogy jót akar, mert egyáltalán nem normális 13 évesen sminkelni!
2013. ápr. 16. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!