Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, ti sminkelitek magatok...

Lányok, ti sminkelitek magatokat? Ha igen, miket használtok?

Figyelt kérdés
Én 13 vagyok,már év elején elkezdtem magamat sminkelni,de nem olyan durván.. Szemceruza,szempillaspirál,labello vagy szájfény,és még vattakorong van nálam. És anyukám ma elkezdte,hogy nem engedi,hogy sminkeljem magam. Az osztálytársaim is sminkelnek,még a nálam kisebbek is. Hogy vegyem rá anyut,hogy megengedje suliba is a sminket?

2013. ápr. 16. 17:15
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

ezt most tényleg nem értitek?:-D

Ez hogy nálam fiatalabbak is csinálják,ez nem érv volt,leírom még1szer.. csak mondtam,hogy hogyha már az 5.-esek is csinálják,akkor pont én ne csináljam???!!

egyébként 7.es vagyok

2013. ápr. 17. 12:34
 32/41 anonim ***** válasza:
52%
Attól még hogy ők hülyék neked is annak kell lenned? KISLÁNY vagy, értsd már meg!
2013. ápr. 17. 12:36
 33/41 A kérdező kommentje:

'Attól még hogy ők hülyék neked is annak kell lenned? KISLÁNY vagy, értsd már meg!'

látom hiába írok le valamit.:-D ennyi az értelmi szint???

UTOLJÁRA ÍROM LE,NEM MÁSOK MIATT AKAROM SMINKELNI MAGAM!

2013. ápr. 17. 13:32
 34/41 anonim ***** válasza:
52%
ÖTÖDIKESEK SMINKELNEK? AZ GYÖNYÖRŰ....!!!!! Ember... sz@ros 10-11 évesek sminkelnek, te meg mész utánuk? felőlem jöhetsz a dumáddal hogy nem nem miattuk csinálod, látom én.:) Tényleg nehéz lenne várni középiskoláig? Minek egy 13 éves lánynak a smink... én sminkes szeretnék lenni, otthon gyakorlok, de suliba nem megyek sminkben.
2013. ápr. 17. 15:25
 35/41 A kérdező kommentje:
ember..ha a 600 gyerek közül senki se sminkelné magát,én akkor is sminkelném magam. :DDD nem mások kedvéért. Egyébként igen,nehéz addig várni
2013. ápr. 17. 18:23
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is sminkeltem már 13 évesen, bár csak szempillaspirált használtam.

Most se használok sokkal többet, korrektort a szemem alá (nagyon durva karikáim vannak, örököltem...) púdert a zsíros bőröm miatt, szempillaspirált és Epres labellot.

2013. ápr. 18. 19:08
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom 16 évesen még kíváncsi vagy a válaszomra de elmondom :) Én minden nap : alapozó,púder,pirosító,szürkés szemhéj por, fekete tus, szemcerka, szempillaspirál :) én is sminkeltem magam 13 évesen szempillaspirál és ennyi :)
2013. ápr. 18. 19:17
 38/41 anonim válasza:
46%
Én 14 évesen kezdtem el sminkelni.Azt mond Anyudnak,hogy a többiek cikiznek a suliban,hogy csak Te nem sminkeled magad és ez a mai világba teljesen természetes,hogy a 12-13 éves lányok sminkelik magukat.Ha szeretnél még valamit kérdezni,akkor írj privátban.
2013. ápr. 18. 19:21
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Sztem 13 évesen nem gáz a szempillaspirál meg a szemceruza, de a szemcerzuával bánj csínján, finoman, mert attól még, hogy trendi a vastag szemcerkázás, a legtöbbször kifejezetten röhejesen néz ki.

Ja, és szájfényből válassz inkább szaténfényűt, a csillogós néha túl sok.

2013. máj. 14. 17:06
 40/41 anonim ***** válasza:

Nyugodtan csináld, csak átlátszóval fesd a szempillád

Az nem olyan feltűnő, am meg a többire majd ráérsz 1-2 év múlva! Am sztem az felettébb gáz, h egy 9-10 éves firkálja magát. Annyi idősen még babázzon egy nálad fiatalabb, te meg csak átlátszó szempillafestéket használj még, az nem olyan kirívó!

2019. jún. 4. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!