Lányok, ti sminkelitek magatokat? Ha igen, miket használtok?
ezt most tényleg nem értitek?:-D
Ez hogy nálam fiatalabbak is csinálják,ez nem érv volt,leírom még1szer.. csak mondtam,hogy hogyha már az 5.-esek is csinálják,akkor pont én ne csináljam???!!
egyébként 7.es vagyok
'Attól még hogy ők hülyék neked is annak kell lenned? KISLÁNY vagy, értsd már meg!'
látom hiába írok le valamit.:-D ennyi az értelmi szint???
UTOLJÁRA ÍROM LE,NEM MÁSOK MIATT AKAROM SMINKELNI MAGAM!
Én is sminkeltem már 13 évesen, bár csak szempillaspirált használtam.
Most se használok sokkal többet, korrektort a szemem alá (nagyon durva karikáim vannak, örököltem...) púdert a zsíros bőröm miatt, szempillaspirált és Epres labellot.
Sztem 13 évesen nem gáz a szempillaspirál meg a szemceruza, de a szemcerzuával bánj csínján, finoman, mert attól még, hogy trendi a vastag szemcerkázás, a legtöbbször kifejezetten röhejesen néz ki.
Ja, és szájfényből válassz inkább szaténfényűt, a csillogós néha túl sok.
Nyugodtan csináld, csak átlátszóval fesd a szempillád
Az nem olyan feltűnő, am meg a többire majd ráérsz 1-2 év múlva! Am sztem az felettébb gáz, h egy 9-10 éves firkálja magát. Annyi idősen még babázzon egy nálad fiatalabb, te meg csak átlátszó szempillafestéket használj még, az nem olyan kirívó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!