Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, ti sminkelitek magatok...

Lányok, ti sminkelitek magatokat? Ha igen, miket használtok?

Figyelt kérdés
Én 13 vagyok,már év elején elkezdtem magamat sminkelni,de nem olyan durván.. Szemceruza,szempillaspirál,labello vagy szájfény,és még vattakorong van nálam. És anyukám ma elkezdte,hogy nem engedi,hogy sminkeljem magam. Az osztálytársaim is sminkelnek,még a nálam kisebbek is. Hogy vegyem rá anyut,hogy megengedje suliba is a sminket?

2013. ápr. 16. 17:15
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem sminkelek. Nagyon ritkán (mikor színházba megyek pl), akkor spirál, meg szemhéjpúder.

17/l

2013. ápr. 16. 19:11
 22/41 anonim válasza:
100%

Sminkelheted magad,de ne az iskolába.Elég ha bizonyos alkalmakra,például osztálybuli stb.

Ebbe szerintem anyukád is beleegyezne.

Még tényleg fiatal vagy,persze tudom,hogy az ilyen korú lányok is kifestik magukat,de csak szolidan.

2013. ápr. 16. 19:30
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Annyit használok mint te, a szájfényt váltogatom rúzzsal,ha pedig nagyon ramatyul nézek ki reggel,akkor eltüntetem a szemem alatti karikákat.

Egyébként ne a csordaszellem és a "de a többiek is" elv vezéreljen,ha tényleg szeretnél sminkelni akkor biztos vannak érveid is,azon kívül,hogy más is csinálja. Ülj le anyuddal és mondd el őket neki.

17/L

2013. ápr. 16. 19:38
 24/41 anonim ***** válasza:
62%
Én is annyi vagyok, és hidd el, nem jó! Én sem használom, az osztálytársaim sem. Nem menő! Most még azt gondolod, hogy menő, de ha 30 éves korodra jól elcseszi a bőrödet, akkor fogsz rájönni. Nem szabad! Még fiatal, szép, sima bőröd van, nem kell elrontani! Maximum egy kis szempillaspirál, de csak egy kicsi, vagy tus, vagy valami szájfény. De nagy sminkeléseket ne!
2013. ápr. 16. 19:53
 25/41 anonim ***** válasza:
77%
Hányadik osztályba jársz?
2013. ápr. 16. 20:36
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

15 éves vagyok, idén leszek 16 nem sminkelem magam szinte soha. nem bírom felfogni, hogy minek kell. a saját korosztályomat megértem, de a 12-13 éves korosztálynak mi a f*sznak ? "mert nálam fiatalabbak is csinálják" - ez nem indok. a nálad fiatalabbak cumiznak . te is csinálod ? nem? akkor már is bukott az érved kicsicsilliag. egyébként én azért nem sminkelek, mert : 1, inkább alszom 30-45 perccel tovább, minthogy felkeljek és kikenjem magam, 2, nagyon béna vagyok a sminkelésben. ja és hányni tudnék azoktól akik azt hazudják, hogy elaludtak és közbe ott van az arcukon a 2 kg smink. beszélj anyuddal , ép észérvekkel, amik nem véreznek több sebből is , ha látja rajtad, hogy ez nem csak egy megfelelési tini kényszer , akkor tuti megengedi majd.

bocs a sok offért, meg a helyesírásért , de fáradt vagyok.

2013. ápr. 16. 21:48
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,annyi smink feltételéhez mint amit a kérdező is használ,5 perc elég,nem kell oda a fél óra,tudom mert írtam,hogy én is ennyit használok :)

Amúgy akik az öregedéssel jönnek és a bőr tönkretételével, ennyitől nem lesz baja, ma már jó minőségűek a sminkszerek. Nem írja,hogy alapozót kenne magára. Az tömíthetné el a pórusokat.

Ennyi smink nem gáz, ha este rendesen és alaposan lemossa.

Én sem sminkeltem 13 évesen,de ha nem rajzol kék panda szemet a kérdező azzal a ceruzával akkor nem látom a problémát.

A rengeteg smink pedig vicces, még viccesebb gólyaavatókor amikor rá sem ismersz a padtársadra, csak mert nincs kikenve.

23-as voltam :)

2013. ápr. 16. 22:09
 28/41 anonim ***** válasza:
32%
tudom 23-as, de nekm smink téma körben mindig az egyik volt oszt.társam arca ugrik be. komolyan úgy nézett ki minzt akinek az egész arcát photoshoppolták annyira le volt kenve sminkkel.
2013. ápr. 16. 22:20
 29/41 anonim ***** válasza:
85%
Labello, színezett hidratáló, halványan barna szemhéjpúder, felülre egy vékony tusvonal, szempillaspirál. 17 éves vagyok. Anyukáddal próbálj meg kompromisszumot kötni. Pl: a labello kifejezetten hasznos, mivel hidratálja az ajkaidat így azok nem repedeznek be. Ha van pár bőrhibád kipróbálhatod a színezett fényvédőt. Csak minimális fedése van és védi a bőrödet az UV sugárzástól. Több szerintem még nem kéne. (Ja és mielőtt bármit is megveszel nézz utána az összetevőknek, mert egy-egy kence nagyon sok káros anyagot tartalmazhat.) Ha így sem enged, akkor meg várj még egy kicsit. 13 évesen én sem festettem még magam, szerintem nem szükséges.
2013. ápr. 16. 22:20
 30/41 anonim ***** válasza:
62%

alapozó/korrektor (valami érthetetlen okból kifolyólag nem érzem magam jól alapozó nélkül, pedig szerintem tisztább az arcom (száraz bőr, éljen), mint az itt válaszolók, ööö úgy 100%-ánál, függetlenül attól, hogy ők nem használnak alapozót) , minimális púder (csak azért, hogy tartósabb legyen az alapozó, egyébként gyönyörűen fel tud gyülemleni kb bárhol az én esetemben), pirosító/bronzosító, szempillaspirál.

Ha nagyon van időm, akkor szemceruza, szemhéjfesték. Suliba tust nem használok, túl macerás, pedig imádom.

16L

2013. ápr. 16. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!