A te osztályodba is "bandákba" vannak az emberek? Te melyik bandába tartozol?
A sulin kívüli barátaimtól azt hallottam,hogy az ő osztályukba bandák alakultak ki. Az én osztályomba nincs ilyen, de jövőre új suliba megyek és kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz ha ott is bandák lesznek.
Írjatok erről a banda dologról valamit! és,hogy pontosan mit is jelent az,ha valaki valamelyik bandának a tagja!
"Vaganyak" bandaja ..aszem:) Sokan nem is nagyon beszelnek velunk mert felnek vagy nem tudom :)) Ezek mondjuk a streberek :-" De ha valaki megis szoba allna velunk,o nem banja meg..meg alapvetoen mi sem vagyunk rosszak vagy butak(vannak koztunk okosak es gyengebbek is:-"),csak mi a bulizos,cicababas,meno pasik,akaratosak,nagyszajuak bandajaba tartozunk :D
L/16
Nálunk is vannak ilyen bandák:
-lúzerek:akik azt sem tudják mennyi egy megy egy.
-csajok:azok a lányok akik csak a cipőkről stb.dumcsiznak
-menő csajok: akik igazi menő cuccokban járnak menő a dumájuk
-fiúk:akik csak a számítógépes játékokról beszélnek
-És mi vagyis a menő csávok:Csak a csajokról beszélünk az ő testükről és menő cuccokban járunk,menő a dumánk,köpő versenyt játszunk "Ki tud a legmesszebb hugyozni?" játékot. És persze böfögő versenyt.
-
"köpő versenyt játszunk "Ki tud a legmesszebb hugyozni?" játékot. És persze böfögő versenyt."
Utolsó ti tényleg nagyon menők lehettek XDDD
Szerintem inkább... na mind1 :D
Én nem találom a helyem... pedig nagyon szeretnék jó helyen lenni. Normális lány vagyok, de úgy látszik ez gáz :D:D
Mi 30-an vagyunk.
Pic.ák: akik azt hiszik, hogy iszonyat menők, közben a fiúk és a lányok többi része egyértelműen utálja őket.
Szélsőjobbosok: akik tizennégy éves létükre azt képzelik, hogy értenek a politikához és mindennaposak a rasszista megnyilvánulásaik, többségében fiúk, fel sem fogják, hogy milyen elképesztően undorító, amikor ismeretleneket szidnak, mert kisebbségbe születtek. Ők sem örvendenek egyetemes népszerűségnek.
Kedvesek: a magamfajták, akik a normális értékeken belül igyekeznek mindent tolerálni, segítenek, ahol tudnak. Ezen belül két csoport van, a jó és a rossz tanulók, előbbiből könnyű átcsusszanni a stréberekhez.
Stréberek: Felfoghatatlanul jól tanulnak, ezért vagy csodálják őket vagy féltékenyek rájuk. Negatív tulajdonságuk az esetleges árulkodás.
Rosszak: népszerűségük ingadozó, időnként van néhány hajmeresztő pletyka, de a Kedvesekkel ált. (mint a többség) jóban vannak, megismerve őket van lelkük, éreznek és éreztetnek, odaadó barátok is lehetnek.
Nagyjából ennyi. :-)
A mi osztályunkban az alábbi fajták élnek:
- Focibu*ik ( állandóan, fociznak, ebédszünetben is, és minden szünetben és csak arról képesek beszélni, hogy milyen focilabdát szereztek meg ilyesmi...
- Plázacicák: ( ezt a csoportot különösebben nem kell részletezni )
- Agresszív állatok: ( bunyó, balhék, stb, őket az igazgató nagyonis ismeri )
- Piáljunk cigizzünk banda: ( szánalom, hogy még gyerekek de már piálnak meg cigiznek )
- Számítógépes- és egyéb informatikai eszközözök gurujai: ( számítógépes játékok, mobilok stb...)
- Stréberek: ( innen kerülnek ki a tanári kar kedvencei )
- Átlagosak. ( ők normálisak jófejek is )
Én az átlagos csoportba vagyok besorolandó.
Nálunk vannak:
fiúk:
"-nagymenők - piálnak, sokmindenkit ismernek, jófejek de beszólogatnak néha
-átlagosak - mindenki elvan velük, de annyira senkinek sem fontosak
-lúzerek/kockák - akik folyton gépeznek, és nagyon furán viselkednek mindig
lányok közül:
-jókislányok: apuci anyuci szava a fontos, jól tanulnak, nem járnak bulizni csak egymással vannak elfoglalva
-lúzerek: akik rosszul öltözködnek, nem szépek és mindenen vihognak
- menők: jól öltözködnek, kb mindenkivel jóban vannak, mindig van valami programjuk, általában mindenki szereti őket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!