Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A te osztályodba is "bandákba"...

A te osztályodba is "bandákba" vannak az emberek? Te melyik bandába tartozol?

Figyelt kérdés

A sulin kívüli barátaimtól azt hallottam,hogy az ő osztályukba bandák alakultak ki. Az én osztályomba nincs ilyen, de jövőre új suliba megyek és kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz ha ott is bandák lesznek.

Írjatok erről a banda dologról valamit! és,hogy pontosan mit is jelent az,ha valaki valamelyik bandának a tagja!

2009. szept. 22. 13:45
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
91%
Az a gondd a bandákkal hogy beletudják egymást vinni a rosszba pl dohány pia stb.
2009. szept. 24. 19:21
 22/46 anonim ***** válasza:
33%
mi a baj az irásommal ? oO
2009. szept. 24. 20:34
 23/46 anonim ***** válasza:
40%
17:23
2009. szept. 24. 20:35
 24/46 anonim válasza:
100%

hát én most vagyok 8.-os és 21en vagyunk.

nálunk úgy van h vannak az oan csajok akik jól tanulnak mégis megvan az összes ruha az összes haver akk converse cipő,táska stb.de hát mi is iszunk de nem úgy h "megiszom kihányom " stílusba hanem cs egy pici amennyi kell ;)(konkrétan én ebbe vagyok)

akkor vannak a fiúk ők ált egy kat. mindig más a téma de általában a sod a wow a silckrode stb.. van mikor szóba jönnek a csajok uhh :$

meg vannak az oan lányok akik nem különösebben szólnak be stb.. ők ink visszahúzódóak.. de nem is azok a szürke egerek.. de nekink nincs is meg az ami nekünk

így naggyából ennyi.. de figy ha mész új suliba sztem olyanba menyjél ahol ismernek naggyából ;) és ak nem lessz gond .. a középsuli meg oan új életet kezdhecc új arcokkal :)

2009. szept. 25. 22:36
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

hát én "művészeti" suliba járok, 2 fiú osztálytársam van csak, és 27en vagyunk :'D

vannak ilyen 5-6 fős kilikkel, mindegyik egyenp.icsa, diszkósok... :'D

én egyik klikkben sem vagyok benne :'D nem állok még szóba sem az ilyenekkel, nevetségesek.

osztályon kívűl több körben is benne vagyok. :'D

16/L

2009. szept. 27. 02:07
 26/46 anonim ***** válasza:
51%

A mi sulinkban a következő bandák vannak:

Lányok:(2tonna smink cuki rózsaszín cuccok magyarul cicababák)

rondák:(sehova se tartoznak próbálnak nyalni a cicababáknak de mindig leku

rvázzák a rondákat)

Fiúk:(kemény magom erős kigyúrt srácok akik csak a sexről meg a kondiról tudnak beszélni, jómagam is ehez a bandához tartozok, ill. én vagyok a banda feje)

átlagos fiúk(akik csak a fociról tudnak beszélni)

Kiközösítettek:lopósok,csórók,nyalisok ez a rondák és az átlagos fiúkból áll általába.

14/F

2009. szept. 27. 23:00
 27/46 anonim ***** válasza:
50%

Nállunk vannak ilyen bandák,de én inkább csoportoknak nevezem.

Fiú csoport:jófejek,viccesek

lány banda:ők a "divatosak"vagyis "érettebek"mert ha vmit rosszul mondunk akkor azt mondják h ez lehozott vagy ilyesmi.Bár inkább csak 1 csaj van ilyen.Meg még akik velük vannak,azok is jófejek.

Cigány banda:a hülyék,verekedősek,cigányok

Barát banda:Szinte csak a barátjával van mindíg(én ilyen vagyok)

De olyan is van h összeáll az osztály és 1be van,meg olyan is akinek nincs barátja.

12/L

2009. szept. 28. 17:29
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
nálunk vannak a sportos-tudálékos-beképzelt lányok, aztán a csak simán okos lányok és a normális lányok fiúkból meg vannak a menők meg a nem menők meg akik a lányokkal haverkodnak inkább. De amúgy ezek eléggé keverednek és vannak átmeneti emberek is :P
2009. szept. 29. 21:52
 29/46 anonim válasza:
57%
Nálunk is vannak ilyenek: Menők srácok bandája,(isznak,beszólnak mindenkinek stb) k*rvák bandája,anime-manga-japán függők bandája és emosok bandája.sztem ez iszonyat hülyeség.csak azokkal lehet haverkodni akivel egy bandában vagyok.a pasim másikba van,és a barátaim nagyon kibuktak amikor megtudták h együtt vagyunk.(Hál' isten azóta megbékéltek vele).Nagyon nagy hülyeség ez az egész! 14/L
2009. okt. 1. 16:43
 30/46 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk 4 lány van,az egy banda.A kényes pic*ák bandája.Mindenkit kihasználnak,stb. Énis voltam már egyszer velük,de nagyon nagy csapás volt mikor kihasználtak...Szörnyű volt.És még mindig csinálják.Amúgy 4. osztályos vagyok.Egyik nap a barátaim,másnap meg már a lehető legtöbb féle módon kihasználnak,becsapnak,lehordanak mindennek,néha meg is ütnek...Szal..Ezt tudják a szüleim,de nem tudunk mit tenni.Apum már beszélt a Bandafőnökkel,aki az unokatesóm...Szal a kényes pic**k bandájának a főnöke a saját unokatestvérem.Gondolhatjátok milyen sz*r...A saját unokatesód megaláz,megüt,kihasznál,hazudik neked.Velem így van...De szeretem az iskolámat...A szerelmem is ott van:)
2009. okt. 3. 11:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!