A te osztályodba is "bandákba" vannak az emberek? Te melyik bandába tartozol?
A sulin kívüli barátaimtól azt hallottam,hogy az ő osztályukba bandák alakultak ki. Az én osztályomba nincs ilyen, de jövőre új suliba megyek és kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz ha ott is bandák lesznek.
Írjatok erről a banda dologról valamit! és,hogy pontosan mit is jelent az,ha valaki valamelyik bandának a tagja!
hát én most vagyok 8.-os és 21en vagyunk.
nálunk úgy van h vannak az oan csajok akik jól tanulnak mégis megvan az összes ruha az összes haver akk converse cipő,táska stb.de hát mi is iszunk de nem úgy h "megiszom kihányom " stílusba hanem cs egy pici amennyi kell ;)(konkrétan én ebbe vagyok)
akkor vannak a fiúk ők ált egy kat. mindig más a téma de általában a sod a wow a silckrode stb.. van mikor szóba jönnek a csajok uhh :$
meg vannak az oan lányok akik nem különösebben szólnak be stb.. ők ink visszahúzódóak.. de nem is azok a szürke egerek.. de nekink nincs is meg az ami nekünk
így naggyából ennyi.. de figy ha mész új suliba sztem olyanba menyjél ahol ismernek naggyából ;) és ak nem lessz gond .. a középsuli meg oan új életet kezdhecc új arcokkal :)
hát én "művészeti" suliba járok, 2 fiú osztálytársam van csak, és 27en vagyunk :'D
vannak ilyen 5-6 fős kilikkel, mindegyik egyenp.icsa, diszkósok... :'D
én egyik klikkben sem vagyok benne :'D nem állok még szóba sem az ilyenekkel, nevetségesek.
osztályon kívűl több körben is benne vagyok. :'D
16/L
A mi sulinkban a következő bandák vannak:
Lányok:(2tonna smink cuki rózsaszín cuccok magyarul cicababák)
rondák:(sehova se tartoznak próbálnak nyalni a cicababáknak de mindig leku
rvázzák a rondákat)
Fiúk:(kemény magom erős kigyúrt srácok akik csak a sexről meg a kondiról tudnak beszélni, jómagam is ehez a bandához tartozok, ill. én vagyok a banda feje)
átlagos fiúk(akik csak a fociról tudnak beszélni)
Kiközösítettek:lopósok,csórók,nyalisok ez a rondák és az átlagos fiúkból áll általába.
14/F
Nállunk vannak ilyen bandák,de én inkább csoportoknak nevezem.
Fiú csoport:jófejek,viccesek
lány banda:ők a "divatosak"vagyis "érettebek"mert ha vmit rosszul mondunk akkor azt mondják h ez lehozott vagy ilyesmi.Bár inkább csak 1 csaj van ilyen.Meg még akik velük vannak,azok is jófejek.
Cigány banda:a hülyék,verekedősek,cigányok
Barát banda:Szinte csak a barátjával van mindíg(én ilyen vagyok)
De olyan is van h összeáll az osztály és 1be van,meg olyan is akinek nincs barátja.
12/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!