A te osztályodba is "bandákba" vannak az emberek? Te melyik bandába tartozol?
A sulin kívüli barátaimtól azt hallottam,hogy az ő osztályukba bandák alakultak ki. Az én osztályomba nincs ilyen, de jövőre új suliba megyek és kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz ha ott is bandák lesznek.
Írjatok erről a banda dologról valamit! és,hogy pontosan mit is jelent az,ha valaki valamelyik bandának a tagja!
Nálunk vannak:
- lányok: egyszerre plázacicák és stréberek:S előbb csesznek le füzetbe-firkálásért, mint a tanár:'D
- magyar lányok: itt vagyok én, meg a plázapics@ a pincsijével
- balhés fiúk: akik balhéznak
- normális fiú: csak egy van
- nyomi fiúk: a maradék az
- magyar fiúk: egyikük normális:)
13l
Hát az én mostani osztályomban is volt ilyen,de amikor odamentem abba az osztályba kialakult a 4 ből 2.
A négy:
1.A vagányak bandája
2.A stréberek bandája
3 és 4 az valami különállok stb.
aztán,ahogy modntam 2 lett belöle.Sokan elkezdtek hozzám pártolni,a jó tanulok és a nagy vagányak egyaránt.én kicsit mindkettö vagyok,mert elsö tanuló vagyok,de viszont soha sem tanulok mégis jól megy a suli,de viszont életemben nem piáltam cigiztem se stb.mondom 2 banda lett aztán valahogy megszünt a másik és "hozzám csatlakoztak"
Igy egy jó és összetartó osztály elttünk szinte soha nincs veszekedés,kiközösités stb.
tom h kicsit késve de mind1:
-lányok bandája? akik cigiznek piálnak nem járnak be órákra meg mindenkinek beszólogatnak (szal a menő lányok)
-fiúk bandája:akik nem cigiznek meg ilyesmi de bbeszólogatnak mindenkinek stb (szal a menő fiúk)
-lányok bandája: akik stréberek ők ki vannnak közösítve
-fiúk bandája akik jófejek de mégis kicsit lúzerek és csak kocsikról pc játékokról tudnakbeszélni
-lányok bandája: akik úgy viselkednek és úgy néznek ki mint az ovisok
- ésvannak akik sehova nem tartoznak és emnaon vannak barátaik (max 2 ember)
Fhúú..2009 szeptemberében írtam ide..Mióta elment 3 lány gimibe nincs ilyen:)
Már nem nagyon vagyunk bandákba,nem lehet mostmár minket nagyon csoportosítani...Vannak akik a 8.-osokkal lógnak,van olyan is hogy 3-4en egybe...De még olyanis van hogy van hogy van 2 barátnő,és ebből az egyiknek van pasija,és annak haverjai..na ők együtt szoktak lógni..Mióta elment 3 lány gimibe nincs ilyen:)
13,lassan 14L(7.osztály)
Akik hallgatják s Mizut és akik gyűlölik a Mizut.
Én az utóbbiba tartozom
Nálunk a fiúk is ketté és a lányok is ketté vannak :)
Fiúknál a feltűnősködők és a hülye nagymenők,csajozósak
a másik a visszahúzódoak, csendesek én régebben az elsőbe tartoztam de meguntam a pofátlan képüket... :) és igy a B . osztályban találtam meg 2. legjobb haveromat akikkek együtt lógunk mindenhol :)
a lányoknál is ugyanez:
vagyány, pofátlan pasizósok, és a másik a visszahúzódó egyének
egyépként én nem avgyok srtréber nem tanulok mégis csak 1db 4-esem lett xD haverjaim nem tanulnak annyit :) de nem tartanak strébernek am mi vagyunk a SZUPPERKUKKÁK :D:D:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!