A te osztályodba is "bandákba" vannak az emberek? Te melyik bandába tartozol?
A sulin kívüli barátaimtól azt hallottam,hogy az ő osztályukba bandák alakultak ki. Az én osztályomba nincs ilyen, de jövőre új suliba megyek és kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz ha ott is bandák lesznek.
Írjatok erről a banda dologról valamit! és,hogy pontosan mit is jelent az,ha valaki valamelyik bandának a tagja!
nálunk vannak a menő fiuk(buliznak,néhányan isznak cigiznek,jó fejek,néha beszologatnak)
átlagos fiuk(igazábol senki nem foglalkozik velük mert sose csinálnak semmit)
lányok
vannak a jol kinézők
és a nem jól kinézők
és azok akik nem néznek ki jól és buták,stréberek
mi 33 vagyunk
Lányok:Béna lányok (okosak,szentek, soha nem volt pasijuk)
Menő csajszik (jól tanulnak, jó cuccok, együtt vásárolnak,pasizna)
Fiúk :Menő srácok(nem tanulnak hülyéskednek, jól néznek ki)
Átlag srácok( mondjuk úgy néhánynak még a nevétsem tudom, visszahúzodóak)
Akik egyedül áldogálnak a szünetben
Én nagyából a menő csajszik és a stréberek közt állok de inkább a menő csajszikkal vok.
ui.:nem vok szőke XD
szijja
én inkább a népszerük közé tartozok...
olyan banda wunk.. elég jo xD de a tanárok utálnak ... jo tanulok wunk 3-4-5 de wan egy kettes is köztünk elég jo tanulok wunk sztem ^^ a cigit piát cikinek tartjuk söt kiröhögjük öket... a mi osztályunkba wagyunk mi akk az inkább wegyes akik olyan "gyerekesek" bocs a kifejezésért de nem tom mit irjak rájuk nem tunk szot érteni de azért hawerok ^^
akk wannak akik egymaguknakwalok ök nem jönnek senkihez szünetbe meeg háát ^^ wan a pasi csapat.. ot az összes pasi egy bandáan.. (: én igy szeretem az osztályt.. jofejek ^^
és örülök h igy wunk (:
Nálunk 28an vagyunk, vannak:
-vihornyászó plázacicák és plázafiúk: pasik/csajok a téma, legmenőbb márkás rucik, hetente kozmetikus, mindent megkapnak...
-mérsékeltebb lányág: viszonylag jól tanulnak, buliznak, de visszafogottabbak
-rosszlányok: cigi, pia, különcök, sokan utálják őket, saját világban élnek, balhék
-lúzerek: nincsenek sokan, de annyira kiközösítettek, hogy még egymást is kiközösítikXD
Én a rosszlányok közé tartozok, az élvonalban állok. De egy szót sem szólhat senki, jól tanulunk mind, egyetem várományosak vagyunk, csak élvezzük az életet!
22-en vagyunk általános, nyolcadik osztálya.
Vannak a k*rvák, akik piszkálják a fiúkat, aztán meg sírnak ha odacsapnak (mert a fiúk meg utálják őket) Sminkelik magukat (5 tonna) és már vagy 200 pasijuk volt (13 évesen) (nálunk ezt jelentik a "menő csajszik" drágám.
Vannak a fiúk (persze menő gyerekek, párat kivéve)
És vannak a kívülállók, mi akik nem tartozunk sehova, szoktunk tanulni, de nem bűn ha valaki nem hülye, és nem szakmunkásképzőbe akar menni, mi sem vagyunk tökéletesek, nekünk is vannak ketteseink, és?
Na ezek vagyunk mi :) De ettől függetlenül összetartunk, és a kívülállók mindenkivel barátkoznak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!