Aggódnom kellene a 16 éves fiam miatt? (szexualitás)
Észrevettem, hogy Tiktokon ezt az oldalt követi:
Aki nem nyitná meg, nehogy elhányja magát: egy enyhén túlsúlyos, erős hatvanas vagy talán már a hetvenes éveiben járó hölgy illegeti magát, jellemzően olyan bikiniben, amiből kinn a feneke és a melle nagy része.
Mivel más érdemi tartalom nincs az oldalon, élek a gyanúval, hogy a kisfiam a hölgyről fantáziál, amit azért a leírtakra tekintettel meglehetősen aberrált dolognak tartok.
Szexuális felvilágosítást már megejtettük korábban, egyébként nem nagyon merül fel a téma, barátnő tudtommal nincs képben.
Mit tennétek? Leülnétek beszélgetni vele erről? Vagy célszerű szakpszichológushoz fordulni?

Ez most komoly kerdes vagy megint valami unatkozo kamu? 😂
En rengeteg embert kovettem be ugy, hogy peldaul veletlenul nyomtam a kovetesre, nem arra akartam. Aztan ha nem veszem eszre, ugymarad 🤷♀️
De ha meg direkt is lenne, kicsit szakadj le a gyerekrol. Egyaltalan nem lehet ilyen kovetkeztetest levonni egy hulye tiktok kovetesbol🤢

Szerintem szuper szülő vagy, hogy érdekel a gyereked és még jobb, hogy elvinnéd dokihoz gerontofília miatt. A fétisek a kezeletlen mentális/pszichés problémák megnyilvánulásai, de egyébként nyilván nem zavarnak senkit.
Szerintem a néni nem vicces és nem is undorító, egy idős néni vonzónak érzi magát bikiniben, semmi baj nincs vele, nyilván nem poén az oldal, hanem gerontofil. Max egy-egy lehet vicces, de ennyi.
Én a biztonság kedvéért járatnám valami dokihoz kéthetente egyszer, aki mindenképp férfi, ártani nem árt alapon már csak azért is jó, ha normális értékrendű embereket is lát.
Az ötösnek meg üzenem, hogy van a szomszéd utcában egy lány, akit 12 évesen szedtek fel és neki qrvára ártott a 17-19 éves barátja, mert már házasodtak több éve, és 30as a férj. Ha van az életedre, vagy mások életére nézve káros fétised, jobb tőle megszabadulni. Amint megérted, miért alakulhatott ki, elmegy tőle a kedved, hogy megéld a fétist, és egy idő után, ha nem kapcsolódik hozzá pozitív inger, szép lassan elhal az a kapcsolat az agyban, átalakul. Melegek oké, két hasonlókorú felnőtt megélhet egymással bármit, nincs rossz hatással az életükre, de mondjuk ha mazo lenne a gyerekem, mindenképp heti több terápiás ülésen venne részt. A gerontofília határeset, ritkán járna terápiára.

8-as, te egy provokatív troll vagy.
Az előtted levő válaszolók szóltak helyesen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!