Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aggódnom kellene a 16 éves...

Aggódnom kellene a 16 éves fiam miatt? (szexualitás)

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy Tiktokon ezt az oldalt követi:

[link]

Aki nem nyitná meg, nehogy elhányja magát: egy enyhén túlsúlyos, erős hatvanas vagy talán már a hetvenes éveiben járó hölgy illegeti magát, jellemzően olyan bikiniben, amiből kinn a feneke és a melle nagy része.

Mivel más érdemi tartalom nincs az oldalon, élek a gyanúval, hogy a kisfiam a hölgyről fantáziál, amit azért a leírtakra tekintettel meglehetősen aberrált dolognak tartok.

Szexuális felvilágosítást már megejtettük korábban, egyébként nem nagyon merül fel a téma, barátnő tudtommal nincs képben.

Mit tennétek? Leülnétek beszélgetni vele erről? Vagy célszerű szakpszichológushoz fordulni?

ma 08:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

#10 Az oldal gerontofil voltával kapcsolatos butácska elméleted ott bukik meg, hogy nem derül ki a célközönség, a cél könnyen lehet hozzá hasonló korú férfiak szórakoztatása, ami kizárja a gerontofíliát.

Egyébként meg ne turkálj mások hálószobájában. Le$z@rjuk, hogy tiéd az általános vélemény. Az élővilágban az az általános vélemény, hogy normális, sőt, élvezetes dolog ürüléket fogyasztani. Körülbelül ennyire érvényes vélemény ez, mint a tiéd. Hadd élje meg mindenki a vágyait olyan korúval, amilyennel szeretné (a törvényi határokon belül). Lejárt már az a kor, ahol a magatokfajtáknak szava lehet ilyen kérdésekben.

ma 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Hasonló korú férfiak szórakoztatása a TIKTOKON?.. kérlek, ha érvelsz, legalább a józan paraszti ész legyen meg.. az átlag életkor férfiaknál amúgy is kb 10 évvel alacsonyabb, de hogy közük nincs a TIKTOKhoz a 70 körüli bácsiknak, az biztos:D

Ez az oldal gerontofil tartalmat mutat be, ami nem illegális, de az, hogy ki nézi, bizony sokat elárul. Te az állatvilágról beszélsz a kakival, én nem sorolom oda magam, más állatszokásokat sem tartok. És nem mindenből a többség véleményét osztom, mondom, tök oké nem heteronak lenni. Nekem a lelki bajokból eredő fétisekkel van problémám, az is leginkább agegap részben, vagy szado-mazo részben, mert ezek tönkreteszik az emberek életét, és még élvezik is. Fel kellene tornászni azt a törvényi határt, mert a 12 évest simán dughatja a 17 éves, a 14 évest meg a 60 éves. Én úgy gondolom, minél inkább növekszik a nemek közti egyenlőség, annál gyorsabban fognak ezek a korhatárok fentebb csúszni;)

ma 11:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"A néni oldala nem poén, hanem gerontofil, és attól, hogy felnőtt néni mutogatja magát bikiniben még nem gusztustalan, had érezze magát vonzónak."

Kérlek, attól még hogy a néni vonzónak érzi magát, egy kamasz számára egy öregasszony próbája a "szexiskedésre" nagyon is vicces lehet, mivel nyílván csökken az ember szexuális vonzereje ahogy öregszik.

ma 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva, nem egyszer előfordult, hogy véletlenül be követtem olyan tartalom gyártót akit egyáltalán nem követnék.

Itt sem tartom kizártnak, hogy ez történt.

ma 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező köszönöm, hogy közkinccsé tetted a profilt, be is követem. Ha a fiadnak nem is jön be a néni akinek szerintem brutál kisugárzása van (meg segge) nekem igen.

23/n

Amúgy meg ne turkálj mar a fiad tiktok követési között, ez gusztustalan kontrolláló viselkedés. Levegőt vehet úgy ahogy neked épp nem tetszik, vagy azt sem?

Valószínűleg a többiek véleménye a valóság, hogy humorosnak találja, tele van a net olyanokkal akiket poenbol kovetnek az emberek, mert szerintük vicces, vagy mert lükeségeket művel, lásd Bíró Mari, Noryna, egyéb ingyenélő tiktokosok, mittomen, Mc Isti...

ma 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!