Aggódnom kellene a 16 éves fiam miatt? (szexualitás)
Észrevettem, hogy Tiktokon ezt az oldalt követi:
Aki nem nyitná meg, nehogy elhányja magát: egy enyhén túlsúlyos, erős hatvanas vagy talán már a hetvenes éveiben járó hölgy illegeti magát, jellemzően olyan bikiniben, amiből kinn a feneke és a melle nagy része.
Mivel más érdemi tartalom nincs az oldalon, élek a gyanúval, hogy a kisfiam a hölgyről fantáziál, amit azért a leírtakra tekintettel meglehetősen aberrált dolognak tartok.
Szexuális felvilágosítást már megejtettük korábban, egyébként nem nagyon merül fel a téma, barátnő tudtommal nincs képben.
Mit tennétek? Leülnétek beszélgetni vele erről? Vagy célszerű szakpszichológushoz fordulni?

#10 Az oldal gerontofil voltával kapcsolatos butácska elméleted ott bukik meg, hogy nem derül ki a célközönség, a cél könnyen lehet hozzá hasonló korú férfiak szórakoztatása, ami kizárja a gerontofíliát.
Egyébként meg ne turkálj mások hálószobájában. Le$z@rjuk, hogy tiéd az általános vélemény. Az élővilágban az az általános vélemény, hogy normális, sőt, élvezetes dolog ürüléket fogyasztani. Körülbelül ennyire érvényes vélemény ez, mint a tiéd. Hadd élje meg mindenki a vágyait olyan korúval, amilyennel szeretné (a törvényi határokon belül). Lejárt már az a kor, ahol a magatokfajtáknak szava lehet ilyen kérdésekben.

Hasonló korú férfiak szórakoztatása a TIKTOKON?.. kérlek, ha érvelsz, legalább a józan paraszti ész legyen meg.. az átlag életkor férfiaknál amúgy is kb 10 évvel alacsonyabb, de hogy közük nincs a TIKTOKhoz a 70 körüli bácsiknak, az biztos:D
Ez az oldal gerontofil tartalmat mutat be, ami nem illegális, de az, hogy ki nézi, bizony sokat elárul. Te az állatvilágról beszélsz a kakival, én nem sorolom oda magam, más állatszokásokat sem tartok. És nem mindenből a többség véleményét osztom, mondom, tök oké nem heteronak lenni. Nekem a lelki bajokból eredő fétisekkel van problémám, az is leginkább agegap részben, vagy szado-mazo részben, mert ezek tönkreteszik az emberek életét, és még élvezik is. Fel kellene tornászni azt a törvényi határt, mert a 12 évest simán dughatja a 17 éves, a 14 évest meg a 60 éves. Én úgy gondolom, minél inkább növekszik a nemek közti egyenlőség, annál gyorsabban fognak ezek a korhatárok fentebb csúszni;)

"A néni oldala nem poén, hanem gerontofil, és attól, hogy felnőtt néni mutogatja magát bikiniben még nem gusztustalan, had érezze magát vonzónak."
Kérlek, attól még hogy a néni vonzónak érzi magát, egy kamasz számára egy öregasszony próbája a "szexiskedésre" nagyon is vicces lehet, mivel nyílván csökken az ember szexuális vonzereje ahogy öregszik.

Magamból kiindulva, nem egyszer előfordult, hogy véletlenül be követtem olyan tartalom gyártót akit egyáltalán nem követnék.
Itt sem tartom kizártnak, hogy ez történt.

Kérdező köszönöm, hogy közkinccsé tetted a profilt, be is követem. Ha a fiadnak nem is jön be a néni akinek szerintem brutál kisugárzása van (meg segge) nekem igen.
23/n
Amúgy meg ne turkálj mar a fiad tiktok követési között, ez gusztustalan kontrolláló viselkedés. Levegőt vehet úgy ahogy neked épp nem tetszik, vagy azt sem?
Valószínűleg a többiek véleménye a valóság, hogy humorosnak találja, tele van a net olyanokkal akiket poenbol kovetnek az emberek, mert szerintük vicces, vagy mert lükeségeket művel, lásd Bíró Mari, Noryna, egyéb ingyenélő tiktokosok, mittomen, Mc Isti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!