Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy, mi ellen lázadsz,...

Hogy, mi ellen lázadsz, lázadtál? Kort én nemet légyszi.

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából csak addig lázadtam, amíg a "barátnőim" el nem mentek más iskolába.. Ez olyan középsuli 2.-ban lehetett. Kb 8.-ban kezdődött, élveztük, hogy mi vagyunk a nagyok, nyárestéken sokáig kintlehettünk, pasizgattunk (no sex), telefonáltunk mindenfelé, meg ilyen hülyeségek. Elkezdtünk buliba járni, illetve én csak később (15 után), cigiztünk, néha füves..:S aztán én ezt meguntam, nem igazán érdekelt, nem volt bajon a szüleimmel, nekik se velem, találtam egy jó pasit magam mellé, aztán a csajok szép lassan lekoptak. Eddig tartott :) Aztán javult az átlagom (4,3 körül volt), leérettségiztem, továbbtanultam, hamarosan diplomázom :)

nem érdemes a szülőket az őrültebe kergetni, úgyis csak ők fognak mellédállni, ha valami probléma van. Hidd el, ha gáz van azok a barátok eltűnnek..

2009. szept. 24. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
az ellen ,hogy kimehessek a barátaimmal
2009. szept. 25. 18:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem szeretem ha már télleg határokon túl vannak a dolgok, mármint mi az, hogy anyám elakar tiltani a nyáriszünetben a géptől?... 1ébként cigit-piát pont le$zarom, 1iket se csinálom. És én kimerem mondani retek oszt. társaimra, hogy rohadt cigis. Megkérdezem tőlük, hogy mire jó, miért kezdtek el cigizni, azt mondják, h szerelmi bánat, és levezeti az agressziót... Szívjon akkor f*szt. Én horgászok, az teljesen lenyugtat, meg amúgy is optimista vagyok.

16/F

2009. szept. 27. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:

én az ellen hogy vadidegenek megmondják mit csináljsk.

Pl a múltkor a tanár pofátlanul beáll elém a sorba a büfébe. Leolt még a büfés is hogy neki órája van és sietnie kell. Mondom mért mi mégis miért járunk suliba? Basszus könyörgöm nekünk is óránk van.

Beszóltam hogy menjen csak én végülis lóghatok. Erre aztmondja h bunkó vagyok. Ja persze. Tehát elvagyok, egy kicsit gondolkodtam a dolgon és rájöttem hogy nekem volt igazam:D

2009. okt. 27. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Mikor anyám belelesett az SMS-eimbe, a PIN és a PIN2 kódot, és az üzenetekre meg minden másra jelszót tettem a mobilomon.

Mikor az MSN beszélgetéseimbe is belenézett, rendesen leordítottam, hogy hogy mer ilyet csinálni, hogy a magándolgomba belepiszkál?!

A legdurvább az volt nem is olyan rég, hogy anyámnak beszóltam, plussz, még egyik ujjamat fel is tartottam, amikor valamin tényleg teljesen jogtalanul felhúzta magát.

Nem hagyom magamat, ez az ÉN életem, és nem hagyon hogy beleb*sszon akárki is!

Huh, ez jól lesett! [:<

13,5/F

2010. szept. 6. 20:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy hihetetlenül elkorcsosult ez a világ, 13 évesen az iskola elé járnak pipázni meg smárolni és én vagyok a gyerekes nyomoronc.

Hogy a szüleim más utat szánnak nekem, mint amit elképzelek.

Hogy (csak példaként) a Stohl Buci tönkrette egy család életét és szabadlábon van, mikor mást már kábszer BIRTOKLÁSÁÉRT letartóztatnak.

Hogy a csapból is szex folyik és egy lányra, aki egy fokkal szebb a yetinél, már szextárgyként tekintenek ha van egy szúnyogcsípésnyi melle.

Hogy mindent megígérnek nekünk, a tévéből is az folyik, hogy milyen jól megy az országnak, aztán meg semmi sem változik, sőt romlik.

Hogy régen nem hiszem, hogy a pénz miatt kellett sírnia egy anyának.

Hogy mindenki csak a saját hasznát nézi, nekem kellett törött kézzel segíteni egy néninek szatyrot cipelni (nézett is furán mert pink Marten'sben voltam:D)

Hogy lenéznek, mert nem az svájci Alpokba megyek túrázni, hanem a Mecsekbe.

Hogy édesapám napi 15-21 órát dolgozik és nem becsüli senki, nem ő tehet róla, hogy nem volt lehetősége tanulni.

Hogy bántják, kitagadják azt, aki egy cseppet is különbözik.

Röviden ennyi.

13 éves lány.

2011. júl. 5. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!