Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy, mi ellen lázadsz,...

Hogy, mi ellen lázadsz, lázadtál? Kort én nemet légyszi.

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 12:46
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
miket csinálsz lázadásképpen?
2009. szept. 21. 12:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Valahogy nem izgat a lázadás. A körülöttem lévők, általában ártanak maguknak, hogy ők csak azért is megteszik ha nem szabad. Na hát aki így gondolkodik az már bocsánat, de h*lye. Vagy csak én vagyok koravén. A felnőtekkel tisztelettel bánok, de ha valami nemt etszik akkor szólok, és általában is ha valamit nem akarok megtenni akkor nem teszem. Pia-buli-drog-cigi-szex (amivel körülöttem lázadnak) nem izgat szintén. Lila hajat sem akarok, de ha akarnék, akkor sem azért hogy lázadjak, hanem mert az tetszik. Nem hagyom magam befolyásolni, nem akarok senkihez hasonlítani (mármint nem akarok utánozni)

18/L

2009. szept. 21. 15:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az eroszak, rasszizmus, rosszindulat, gonoszság, bizalmatlanság, emberi butaság, a hulye média (plébojnyuszik, tehetségtelen tinisztárok) ellen lázadok, meg az ellen, hogy a pénz a legnagyobb érték az emberek életében SAJNOS!
2009. szept. 21. 20:47
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
ha valamit megparancsolnak, csak azért is az ellenkezőjét csinálom.... így egyszer majdcsak megtanulják, hogyha szépen befogják és nem ugatnak bele abba, mit mikor csináljak meg, akkor magamtól is meg fogom tenni (pl rendrakás)...de amint pl anyám elkezd vele baszogtatni, azonnal elhalasztom, még akkor is ha készültem rá...
2009. szept. 22. 12:23
 5/16 anonim ***** válasza:
11%
Ezaaazz utccsó válaszadóó!!Hajráááááááááááá!!!!!!!!!!! Én is úgy vok mint te.............én az anyám és az........élet ellen harcolok,.......mert olyan szarr:S
2009. szept. 22. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
utolsó: 13 éves csajj
2009. szept. 22. 14:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont az ellen, ami ellen a 2. válaszadó!
2009. szept. 22. 18:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én lázadok mert r.ohat szemét iszákos kur.va a anyám apám meg egy munka kerülö bar.om nem jó a életem higyétek el:(14/f
2009. szept. 22. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Én szimplán a szabályok ellen lázadok...meg az ellen ami nem tetszik...pl. nem mondhatják meg h mikor mit és hogy csináljak...de hát így kell azt...meg ugye a szabályok azért vannak h megszegjük őket...én így vok a cigivel nem szabad mégis csinálom...ja meg azért csinálom mert jó...:D lehet hüly.ézni és lepontozni de én csak a kérdése válaszoltam...
2009. szept. 24. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:
utolsó 14/L elfelejtettem...:D bocsi
2009. szept. 24. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!